Ads Area

Millenicom Gerçek Limitsiz Paketiyle İnternette Sınırları Ortadan Kaldırıyor

Alternatif Telekom sektörünün öncülerinden Millenicom, AKN’siz, kotasız, “Gerçek Limitsiz” İnternet paketinde tarife seçeneklerini çoğaltarak her türlü hız ihtiyacına karşılık veriyor! 

İnternette sınırları ortadan kaldıran “Gerçek Limitsiz” internet paketi, 8 Mbps tarifesine ek olarak 12 ve 16 Mbps tarifeleriyle de yenileniyor. 

Üstelik Millenicom’un “Gerçek Limitsiz” paketinden yararlanan müşteriler dilerlerse avantajlı fiyatlarla Reeder Tablet ya da Vestel Cep Telefonu sahibi olabiliyor. 

“Gerçek Limitsiz” internet paketi, internet keyfini sınırlara bağlı kalmadan yaşamak isteyenleri bekliyor. Millenicom, internette sınırları ortadan kaldıran “Gerçek Limitsiz” paketine yeni tarifeler ekleyerek her türlü hız ihtiyacına cevap veriyor. 


“Gerçek Limitsiz” paketiyle ayda 59,90 TL’ye AKN’siz, kotasız internet deneyimi sunan Millenicom, 8 Mbps tarifesine ek olarak artık 12 ve 16 Mbps tarifeleri de sunuyor. 

Başka operatörde taahhüdü olan müşteriler için 200 TL’ye kadar cayma bedeli karşılayan Millenicom, avantajlı kampanyaları ve paketleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya ve kesintisiz internet keyfi sunmaya devam ediyor.  

Ek ve sürpriz ücret yok, AKN’siz kotasız internet var! Millenicom’un ‘Gerçek Limitsiz’ internet kampanyası belli saat aralıklarında değil, günün her saati kullanıcılara limitsiz internet keyfi sunuyor. 

Böylece ay içinde AKN’nin bitmesinden kaynaklı internetin yavaşlaması gibi bir durum da ortadan kalkıyor. “Gerçek Limitsiz” paketi damga vergisi dışında herhangi bir ek veya sürpriz ücret içermiyor. 

Bu sayede kullanıcılar sürpriz bir faturayla karşılaşma derdi olmadan internetin keyfini çıkarabiliyor. Üstelik “Gerçek Limitsiz” paketinden yararlanan müşteriler dilerlerse avantajlı fiyatlarla Reeder Tablet ya da Vestel Cep Telefonu sahibi olabiliyor. 

Millenicom, “Gerçek Limitsiz” paketi için kotalı ve AKN’li interneti “su, elektrik ve doğalgaz limitli olsa ne olurdu?” sorusuyla eğlenceli bir şekilde ele alan reklam filmlerine de imza atmıştı. 

“Gerçek Limitsiz” fırsatı, 8 Mbps ayda 59,90 TL, 12 Mbps 69,90 TL ve 16 Mbps 89,90 TL tarifeleriyle www.milleni.com.tr bireysel web sitesinde ya da yetkili bayilerde sınırsız internet arayanları bekliyor.  

AKN nedir?: 
İnternet kullanıcılarının veri aktarım limitini aşması halinde bağlantı hızının düşürülmesini sağlayan uygulamadır. 

Adil kullanım noktasını aşan kullanıcıların internet hızları, bir sonraki fatura kesim tarihine kadar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından belirlenen dsl bağlantı hızına düşürülür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area