Ads Area

Transformers film bileti kampanyası başlıyor

15 Haziran – 7 Temmuz tarihlerindeki kampanya kapsamında Migros’tan yapılacak her 50 TL’lik Transformers oyuncak alışverişine bir Cinemaximum bileti hediye ediliyor. 

Erkek çocuklarının en çok sevdiği markalardan biri olan Transformers, Migros’tan yapılacak her 50 TL’lik Transformers oyuncak alışverişine 23 Haziran’da vizyona girecek Transformers 5: Son Şövalye filmini izlemek isteyenler için bir Cinemaximum bileti hediye ediyor. 

15 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasındatüm Migros’larda geçerli olacak özel kampanyayla her 50 TL’lik Transformers oyuncak alışverişinde kasadan alınan PNR kodu birsinema biletiyerine geçecek. 
Hasbro hakkında: 
Dünya oyuncak devi Hasbro; 1984 yılından beri Türkiye’de, küçükten büyüğe herkesi gülümsetmek için çalışıyor. 

Markalı oyun ve oyuncak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Hasbro, ülkemizde Monopoly, Tabu, Jenga, Transformers, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh, Playskool, My Little Pony, Littlest Pet Shop Minişler, Nerf gibi markalarıyla çok geniş bir tüketici yelpazesine ürünlerini ulaştırıyor. 

Hasbro, Türk insanını markalı oyun ve oyuncaklarıyla buluşturmakla kalmıyor, düzenlediği aktiviteler, yarışmalar ve sosyal medya uygulamalarıyla tüm tüketicilerine eğlenceli deneyimler de yaşatıyor. 

Markalı oyunlardan oyuncaklara, sinema ve Hasbro stüdyolarında yaratılan çizgi filmlerinden televizyon programlarına, lisanslı ürünlerinden video oyunlarına markalarını tüketicilerle buluşturan Hasbro, 30 yılı aşkın bir süredir Türk insanına eğlencenin kapılarını açıyor.

Ads Area