Ads Area

iOS 11'i şimdiden kurabilirsiniz

Apple, yeni iOS sürümünde birçok yeniliği bizlerle buluşturuyor. Bunların başında yeni bir Kontrol Merkezi, kişiler arası ödeme sağlayabilen Apple Pay, gelişen Siri sayesinde daha akıllı bildirimler geliyor. 

Elbette en güzel yanlarından birisi de sistemin yakında çıkacak olması. Örneğin, kimileri bugünden itibaren kullanabilecek. 

iOS 11'i nereden indirebilirim? 
Sistem şu anda geliştiricilere açık. Apple'ın geliştirici programına kayıtlı kişiler, iOS 11'i indirebilecekler. Yıllık 99 dolar ücretle bu programa katılabilirsiniz. 
Para vermeden iOS 11'i denemek isterseniz, sonbaharda tam sürümün çıkmasını bekleyebilir, acele ediyorsanız da yayındaki beta sürümünü indirip telefonunuza kurabilirsiniz. 

Apple'ın beta programına kayıt ücretsiz, bunun için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Kayıt olup giriş yaptıktan sonra da, iOS 11'i indirip cihazınıza kurabilirsiniz. 

iOS 11 hangi cihazlarda çalışacak? 
 iPhone 5 ve öncesi bir telefonunuz varsa, şansınıza küsün. iPhone 5S ve sonra çıkan telefonlar ise iOS 11'i çalıştırabiliyorlar. Tüm iPad Air, iPad Pro modelleri, iPad 5. Nesil, iPad mini 2 ve sonrası ile iPod touch 6. Nesil cihazlara iOS 11 kurulabilecek.haberturk
Tags

Ads Area