Ads Area

Yeni androidli Nokia'ların fiyatları sızdı

Şirketten sızan son bilgiler ışığında Android işletim sistemi ile çalışacak Nokia telefonların fiyatları da netlik kazanmaya başladı. 

İddiaya göre, 2GB RAM'e sahip olacak modelin fiyatı 150 dolar seviyesinde olacak. 3 GB RAM bulunan modelin fiyatı ise 200 dolar seviyesinde olacak. 

 Teknoloji dünyasının bir dönem yıldızı parlayan şirketi Nokia, için kuşkusuz son yıllar pek de parlak geçmedi. Ancak 2017'nin Nokia'nın yılı olabilir. 
Yıllar sonra kendi üreteceği telefonlar ile piyasaya çıkma hazırlığı yapan Nokia, 2017 yılı için geri sayıma geçti. Şirketten sızan son bilgiler ışığında Android işletim sistemi ile çalışacak Nokia telefonların fiyatları da netlik kazanmaya başladı. 

Aynı bilgilere göre, Nokia pazara iki farklı model ile dönecek. 2GB RAM'e sahip olacak modelin fiyatı 150 dolar seviyesinde olacak. 3 GB RAM bulunan modelin fiyatı ise 200 dolar seviyesinde olacak. Peki Nokia'nın yeni amiral gemisinde ne gibi özellikler yer alacak? 


Gelen bilgilere göre 5.2 veya 5.5 inç ekran boyutuna sahip olacak cihaz, 2K çözünürlük kullanacak. Carl Zeiss lense sahip arka kameraya sahip olacağı belirtilen cihazda Snapdragon 820 işlemciye yer verilecek. 

 Ayrıca cihazın suya dayanıklı olacağı da gelen bilgiler arasında. Nokia'nın HMD Global ve Foxconn iş birliği ile yeni nesil akıllı telefonlarını 2017 yılı içerisinde piyasaya süreceği onaylandı. 

 Nokia'nın akıllı telefon pazarında yer almak adına marka ismini lisansladığı HMD Global, MWC 2017'de yer ayırttı. Başka bir deyişle bu hamle ile cihazın görücüye çıkacağı tarih de netleşmiş oldu.ntv

Ads Area