Ads Area

Lenovo Y900 notebook tam bir oyun canavarı

Dünyanın lider PC üreticisiLenovo’nunyüksek performans odaklı Y Serisi’nden son şampiyonu Y900,oyunseverlerin mutlaka sahip olmak isteyecekleribir oyun bilgisayarı.

Intel® Core™ i7 işlemcisi, 64 GB belleği, 256GB SSD ve 1 TB HDD depolama çözümleri ile Lenovo Y900 oyun tutkunlarına üstün bir performans sunarken çift yuvalı yapısıyla ihtiyacınıza göre geliştirilebiliyor.

Tek tuşla turbo boost özelliği ile işlemciyi overclock ederek anında performansı artırabilme olanağı sağlayan bu güçlü bilgisayar sayesinde tüm rakiplerinize sonuna dek meydan okuyabilir, zaferden zafere koşabilirsiniz. 
 Lenovo Y900, Dolby® Home Theater™ sertifikalı JBL® hoparlör ve derin bas hoparlör desteği ile kullanıcılarına çok yönlü bir ses deneyimi yaşatırken, en net ve berrak seslerle oyun keyfinizi artırıyor.Üstelik optimize edilmiş metal fanlı çift soğutma sistemi sayesinde sessiz ve daha serin bir oyun deneyimi sizleri bekliyor. 

Lenovo Y900’ün deri hissi veren tuşlara sahip siyah üzerine renkli alttan aydınlatmalı mekanik klavyesi, değiştirilebilir WASD tuşları ve özelleştirilebilir çok renkli aydınlatma ayarları, karanlıkta bile oyunları konforlu bir şekilde oynayabilmenize olanak tanıyor. 

Windows 10 Home ile donatılmış, NVIDIA GTX 980 8GB DDR5 256BİT DX12 ekran kartı, 17,3 inç Full HD ekranı ve yansıma önleyici Düz Geçiş teknolojisi sayesinde gerçek canlı renk deneyimi sunuyor.180°'ye varan geniş izleme açısıbulunan Lenovo Y900 dizüstü ile en zorlu mücadelelerden zaferle ayrılacaksınız.
Tags

Ads Area