Ads Area

SAMSUNG GALAXY S7 ACTIVE 4000MAH KAPASITELI DUYURULDU

Samsung’un dayanıklılık odaklı amiral gemi serisi Galaxy S Active, bugün itibariyle yeni üyesine kavuştu. Galaxy S7 Active, 4000mAh kapasiteli bataryasıyla göz kamaştırıyor. 


Samsung’un dayanıklı telefon kategorisinde yer alan Galaxy S Active serisi, yıllardır pazardaki yerini korumaya devam ediyor. İlgi görmesine rağmen sadece ABD pazarı içerisinde satılan serinin yeni modeli de duyuruldu. 

Galaxy S7 Active adındaki yeni model sadece AT&T operatörü ile kullanılabiliyor. Önceki nesilden hatırlayacağımız üzere, Galaxy S7 Active üzerindeki batarya kapasitesi, orijinal modelin kullanıcılarına keşke dedirtiyor. 

Galaxy S7 modelindeki 3000mAh kapasiteli ve Galaxy S7 Edge modelindeki 3600mAh kapasiteli bataryanın aksine, Galaxy S7 Active modelinde 4000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. 

 Peki aynı versiyona neden bu kadar büyük kapasite sığabiliyor? Aslında Galaxy S7 Active orijinal seriden kaynaklanıyor ancak dayanıklılık odaklı askeri standartlar nedeniyle biraz daha kalınlaşıyor. 
Artan termal bütçe sayesinde batarya kapasitesi de büyüyor. Ayrıca butonlar da tamamen fiziksel hale geliyor. Bunun haricindeki özellikler ise değişmiyor. 5.1 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran barındran modelde Snapdragon 820 yonga seti yer alıyor. 

Ayrıca 4GB LPDDR4 RAM, 32GB artırılabilir depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. 

 Dayanıklılık tarafında ise, su altında 1.5 metreye kadar 30 dakika kalabildiğini belirten IP 68 sertifikası ile düşme ve ısı değişimlerine dayanıklı olduğu belirten MIL STD 810G askeri sertifika yer alıyor. 

Ayrıca ekran da çizilmelere karşı dayanıklı. Samsung’un FM Radyo yongası ekleyerek bir sürpriz yaptığını belirtmek gerek. Model 800$ fiyat etiketi veya 24 ay 33$ taahhütlü ödeme ile satılacak.

Ads Area