Ads Area

ACER’IN 2'Sİ 1 ARADA ASPİRE SWİTCH SERİSİ İLE HER AN İÇİN FARKLI BİR MOD

Aspire Alpha 12 Serisi – Acer LiquidLoop soğutma teknolojisi, 6. nesil Intel Core işlemciler, çok konumlu destek çubuğu ile çok yönlü tasarım ve 2160 x 1440 çözünürlüğe sahip 12 inç ekran özelliklerine sahip fansız tasarım.

 -Aspire Switch 11 Serisi – Farklı modlara geçiş için Acer Snap Hinge™; 11.6 inç Full HD 1080p ekran ve Corning Gorilla Glass 3; 4. nesil Intel® Core™ i5 işlemci; 128GB1 SATA sabit sürücü; 4GB bellek; USB 3.0 ve USB 2.0 bağlantı noktaları; micro HDMI®; MicroSD; Bluetooth 4.0 ve mükemmel kablosuz bağlanabilirlik.

 -Aspire Switch 10 Serisi – Acer Snap Hinge™; HD 1280 x 800 10.1 inç ekran ve Corning Gorilla Glass 3; 32/64GB1 depolama, 2GB RAM ve Intel® Atom™ dört çekirdekli işlemci. 1920 x 1080 çözünürlüğünde 2MP HD web kamerası ve 1080p Full HD ses/görüntü kaydı sunar. 

Yaz boyunca dünya çapında heyecan verici spor etkinlikleri gerçekleşirken , Acer’ın 2'si 1 arada bilgisayar serisiyle bu etkinlikleri her yerde izlemenin keyfini çıkarabileceksiniz! Akıllı ve şık Acer Aspire Switch serisi ile en sevdiğiniz spor karşılaşmalarını izlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştır. 

En sevdiğiniz spor anları için dokunma, yazma, görüntüleme ve paylaşma olarak dört esnek mod sunar. Takılıp çıkarılabilen manyetik Acer Snap Hinge™ tableti klavyeye sıkı biçimde bağlayan iki kancaya ve iki taraftan rahat görüntüleme için tableti tutan 2 yönlü bir bağlantı elemanına sahiptir. Bu yenilikçi, değiştirilebilir tasarım modlar arasında kolay geçiş, mandalsız klavye takma özelliği ve ilave depolama özelliği sağlar. 

Mandalsaz takıp çıkarma ve rahat geçişler için manyetik bir takılıp çıkarılabilir tasarıma sahip olan Acer Aspire Serisi, kullanıcıların hem çalışma hem de oyun oynama için dört mod arasında kolayca geçiş yapabilmelerini sağlar: 

 -Dizüstü bilgisayar – arkadaşlarınızla iletişimde kalmak ve en güncel turnuva skorlarını takip edebilmeniz için geniş bir klavye ve Precision Touchpad ile tümüyle fonksiyoneldir 

-Tablet – hareket halinde olanlar için ince ve hafif; internette gezinmek, film izlemek, tablet oyunları oynamak ve opsiyonel Acer Active Pen ile notlar almak için idealdir. -Ekran – güneşin altında yoğun bir günün ardından fotoğraf ve videolarınızı görüntülemek ve paylaşmak için ideal olan sabit mod - V modu(^) – Cihazı ellerinizi kullanmadan çevirmek ve canlı spor karşılaşmalarını yoldayken bile izlemek için bu modun sunduğu destekten yararlanın  

ACER Aspire Alpha 12 Serisi 
Acer Switch Alpha 12 toplantılar, paylaşımlı ofisler, sınıflar ve kütüphaneler gibi sessiz çalışmanın önemli olduğu yerler için idealdir. 

Sessiz LiquidLoop soğutma sistemi Switch Alpha 12'yi sabit bir sıcaklıkta tutar ve fan gürültüsü olmadan verimli bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu cihaz sektörün ilk fansız tasarıma sahip 6. nesil Generation Intel® Core™ işlemcili 2'si 1 arada bilgisayarıdır; bu kombinasyon sistemin mükemmel performansına ve tüm gün dayanan 8 saatlik pil ömrüne katkıda bulunur. 

Çok yönlü bir destek çubuğu ve takılabilir bir klavye donanımına sahip olan Switch Alpha 12, hemen hemen her yerde bir Windows 10 sistemli dizüstü bilgisayar ve tablet olarak kullanılabilir. İki klavye seçeneği bulunmaktadır: standart model ve loş aydınlatmalı alanlarda gelişmiş verimlilik için arkadan aydınlatmalı model. 

Sabit, U-biçimli destek çubuğu müşteriler ekrana dokunduklarında veya ekranda yazı yazarken dik tutması için kaymaz bir tasarıma sahiptir. 165 dereceye kadar her açıya kolayca ayarlanabilen Switch Alpha 12 masa üzerinde, uçakta veya dizinizde rahatça kullanılabilir. 

Ayrıca, destek çubuğu sık sık açı ayarlarını kaldırabilecek sağlam menteşeler barındırır. Switch Alpha 12 zarif ve modern bir anotlanmış alüminyum kasaya sahiptir. Fırçalanmış ince desenli dokusu cihazın taşınması sırasında konforu arttırırken tasarımını da tamamlar. 

ACER Aspire Switch 11 Serisi 
11.6 inç ekranlı Aspire Switch 11 dizüstü bilgisayarlar heyecanlı spor karşılaşmalarında ekranın hasar ve çiziklerden korunmasında yardımcı olması için Corning Gorilla Glass 3 barındırmaktadır. 

Ayrıca, temizlenmelerini de kolaylaştırarak parmak izlerini ve lekeleri azaltan bir parmak izi önleyici kaplama ile korunurlar. Ek olarak, gerçek bir dokunsal geri bildirim sunan bir Chiclet klavye iyi bir hareket mesafesi ve aralıklı tuşlar sağlayarak yazı yazmayı daha kolay ve daha konforlu bir hale getirir. 

İki ön hoparlör canlı karşılaşmalar, tekrarlar ve spor seremonilerinin keyfini çıkarmanız için net seslerle sizi stadyumdaki koltuklardan birine ışınlar! Bu seride mevcut iki model vardır. Yoğun kullanıcılar için tasarlanan Aspire Switch SW5-171 arkadaşlarınızla gittiğiniz her yerde canlı spor karşılaşmalarının tadını çıkarmanız için bir Full HD 1080p ekran ve bir HD web kamerasına sahiptir. 

Hızlı 4. nesil Intel® Core™ i5 işlemciler çoklu görevler, oyunlar ve canlı akışlar için için fazlasıyla güç sunar. Ayrıca, büyük bir veri ve uygulama arşivi depolamak için 4GB bellek ve 128GB'a kadar1 SATA sabit sürücü ile donatılmıştır. Tam boy USB 3.0 ve USB 2.0 bağlantı noktaları aracılığıyla harici bellekler, çevre birimleri ve diğer dijital cihazlara bağlantı sağlanır.  

ACER Aspire Switch 10 Serisi 
Aspire Switch 10 ekranın çizilmelere karşı korunmasına yardımcı olmak için Corning Gorilla Glass 3 barındıran bir Full HD 1920 x 1200 veya bir HD 1280 x 800 10.1 inç ekrana sahip yeni bir model olan SW5-012'yi sunar. 

Pazardaki en ince 2'si 1 arada cihazlardan biri olarak, tablet modunda 8.9 mm kalınlıktan az (0.35 inç) ve klavye yuvasıyla birlikte 20.2 mm'dir. Tablet için yalnızca 0.585 kg ve tablet ile klavye birlikte olarak 1.17 kg ağırlığında olan bu cihazın ince ve hafif tasarımı sık sık seyahat edenler için mükemmeldir. En sevdiğiniz turnuvayı izlemeniz için neredeyse tüm gün süren 8 saate2 (HD) ve 7 saate2 (Full HD) kadar uzun pil ömrü sağlar.

Bu model 32/64GB'a kadar1 depolama, 2GB RAM ve bir Intel® Atom™ dört çekirdekli işlemcisi ile sağlam performansa sahiptir. 1920 x 1080 çözünürlüğünde 2MP HD web kamerası ve 1080p Full HD ses/görüntü kaydı sunar. 

Mandalsız takıp çıkarma ve rahat geçişler için manyetik bir takılıp çıkarılabilir tasarıma sahip olan Acer Snap Hinge kullanıcıların dört mod arasında kolayca geçiş yapabilmelerini sağlar:

 Temin edilebilirlik Acer Aspire Switch 10 şimdi 899TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilir. Acer Aspire Switch 11 şimdi 1699TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilir. Acer Switch Alpha 12, 2299TL'den başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Ads Area