Ads Area

SAMSUNG GALAXY NOTE 6 256GB DAHİLİ HAFIZA VE TAM 4200MAH BATARYA İLE GELEBİLİR

Samsung’un ilk tanıttığı günden beri ayrı bir kullanıcı grubu oluşturmayı başaran Note serisi akıllı telefonlarına çok yakında yeni bir üyenin daha eklenmesi bekleniyor. 

Serinin devamı niteliğinde olması beklenen cihaz Note 6 ve eğer söylentiler doğru çıkarsa ikinci bir model olan Note 6 Edge olarak karşımıza çıkacak. 

En yeni amiral gemisi modelleri S7 ve S7 Edge de olduğu gibi gelişmiş bir kamera ve su geçirmez yapı ile karşımıza çıkması beklenen Note 6’nın 1440 x 2560 (QHD) çözünürlüğünde ekranla gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır. 

Qualcomm tarafından üretilen ve henüz hiç bir akıllı telefonda yer almayan Snapdragon 823 işlemci de ilk kez karşımıza çıkabilir. İki farklı işlemci ile akıllı telefon üreten Samsung’un kendi ürettiği Exynos 8890 işlemcili versiyonu da piyasaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

5.8 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması beklenen cihazın en büyük sürprizleri ise RAM kısmında yapacağı konuşuluyor. Henüz yeni yeni standartlaşmaya başlayan 4GB RAM bir yana Samsung Galaxy Note 6’da 6GB RAM kullanılacağı konuşuluyor. 

Performans anlamında Snapdragon 823 ile birlikte mükemmel sonuçlar ortaya çıkarabilecek 6GB RAM’li cihazların 2017’de standartlaşması bekleniyor ve Samsung bu konuda öncü firmalar arasına girecek gibi görünüyor. 

 Note serisi cihazların en önemli özelliklerinin başında bildiğiniz gibi akıllı kalem S-Pen geliyor. İlk Note serisi cihazdan bugüne sürekli güncellenen bu akıllı kalemin Note 6’da neler yapabileceği merakla bekleniyor. 

Phablet olarak isimlendirilen Note serisi cihazlarının sahip olduğu özellikler itibariyle yüksek depolama alanına ve standartların üzerinde batarya performansına sahip olması kullanıcıların en büyük beklentisi. Samsung da bu beklentileri değerlendirmiş olacak ki son sızıntılara göre Note 6 256GB dahili hafıza ve 4200mAh batarya ile gelecek gibi görünüyor. 

Dahili hafızanın opsiyonel olması muhtemel, yani 32GB / 64GB gibi dahili hafızaya sahip versiyonlar da mutlaka gelecektir fakat 4200mAh batarya muhtemelen standart olacak. Çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 6’nın neler yapacağını merakla bekliyoruz.scroll

Ads Area