Ads Area

PLAYSTATİON 4 PC ÜZERİNDEN OYNANABİLECEK

Sony, PS Vita konsoluna hayat verebilmek adına Remote Play özelliğini PlayStation 4 ile duyurmuştu. 

Remote Play sayesinde PS Vita 2. ekran görevi görüyor ve bu sayede PlayStation 4'e bağlı PS Vita üzerinden PS4 oyunlarını oynamak mümkün hale geliyordu. 

Sony, Remote Play özelliğini şimdi bir adım ileriye taşımaya hazırlanıyor. PlayStation 4 için yarın yayınlanacak olan MUSASHI kod adlı 3.50 güncellemesi ile PC ve Mac cihazlar üzerinden PlayStation 4 oynayabileceksiniz. 
Örneğin; PlayStation 4'ünüz salonda açıkken, eğer aynı ağa bağlı iseniz PS4'ü Laptop üzerinden odanızda oynayabileceksiniz. Bunun için PC'ye ek bir uygulama kurmanız ve PS4 ile sisteminizi etkinleştirmeniz gerekecek. 

PlayStation 4 Remote Play özelliği için Windows 8.1 ve sonrası OS X 10.10 ve sonrası işletim sistemine sahip bir bilgisayar kullanıyor olmanız gerekiyor. 

PC için Remote Play çözünürlük ve FPS değerleri ise şöyle olacak; Çözünürlük: 360p, 540p, 720p (Ön Tanımlı: 540p) FPS : Standard (30fps), Yüksek (60fps) (Ön Tanımlı: Standard) PC için Remote Play uygulamasını link aktif olduğunda buradan indirebilirsiniz PS4 için 3.50 güncellemesi ile ayrıca, çevrimiçi oyuncular için bir takım yeni özellikler de eklenecek.shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area