Ads Area

HUAWEİ P9 ÖZELLİKLERİ DE NETLEŞTİ

Birkaç hafta önce Huawei'nin iki yeni amiral gemisi cihazının da bulunduğu P9 ailesinin detaylı özellikleri ve fiyat bilgileri sızdırılmıştı. 

Ancak sizin de bildiğiniz gibi bu tarz sızıdırılma olaylarında paylaşılan bilgiler her zaman telefonun gerçek özellikleri ile örtüşmüyor. 

Daha doğrusu son anlara doğru bazı küçük, ancak önemli değişiklikler olabiliyor. Huawei P9 için de bu durum geçerli. Resmi olarak tanıtılmasına kısa bir süre kalan Huawei P9'un arka kısmının basın görseli sızdırıldı. Telefonun uzun süredir çift arka kamera ile geleceği biliniyordu, fakat görselde bu kameraya dair önemli bir detay da açığa çıkmış oldu. 

Görselde de görebileceğiniz üzere Huawei P9'un çift kamerası, dünyanın en iyi ve köklü kamera üreticilerinden Leica tarafından geliştirilmiş ve iki kamera da 12MP. Yani P9'da sağlam bir kamera olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunun dışında dediğimiz gibi telefonun beklenen özelliklerinde ufak değişiklikler de bulunmakta. 

Daha önceden sızdırılan bilgilerde telefonun 3GB RAM ve Kirin 950 çipsetine sahip olacağı söylenmekteydi. Ancak son gelen bilgilere göre P9'da 4GB RAM ve Kirin 955 çipset bulunacak. Bu da, Huawei'nin telefonunun donanımsal olarak ne denli iddialı olduğunu bir kez daha göstermekte. 

Bunların dışında P9'da 5.2-inç 1080 x 1920 Full HD ekran ve Android 6.0 işletim sistemi ile gelecek olan Huawei P9, ailesinin diğer üyeleri P9 Max ve P9 Lite ile 6 Nisan'da tanıtılacak.PhoneArena

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area