Ads Area

ASUS ZENFONE 3 ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

ASUS ZenFone 2 geride bıraktığımız yılın kullanıcı dostu telefonlarından biri olmuştu. 

Ancak Tayvan menşeili firma, birçok telefonu aynı seri altında sunarak biraz kafa karışıklığı oluşturmadı değil. Bu sene de ZenFone 3 serisi üzerinde çalışan şirketin, seri içerisinde konumlandıracağı Z012D model numarasına sahip yeni telefonu kriter testinde ortaya çıktı. 

ZenFone 3 özellikleri nasıl olacak? 
GFX Bench sitesinde yer alan sonuçlara göre Z012D model numarasına sahip ZenFone 3, Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden güç alıyor. 
Grafik biriminde Adreno 506 GPU’nun yer aldığı telefonda ilginç bir şekilde 3GB RAM yer alıyor. Oysa Asus, ZenFone 2 ile birlikte mobil dünyasını 4GB RAM standardına alıştıran firma olmuştu. 

Dahili hafıza ise 32 GB değerinden 16 GB değerine düşürülmüş ki, bu büyük bir sorun gibi duruyor. Zenfone 3 gibi bir cihazda bu denli az depolama kapasitesinin sunulması şaşırtıcı. Cihazın ön kamerası 8MP çözünürlünde. Arka kamerası ise benchmark ölçümünde algılanmamış.

Cihaz, Google’ın mobil işletim sistemi Android’in son sürümü olan Marshmallow 6.0.1 yüklü olarak sunulacak. Ekranı ise 5.5 inç olacak modelin Full HD çözünürlükte olacak. 

Bahsedilen detaylar, amiral gemisi özelliklerine yakın değil. Pocketnow’ın haberine göre daha güçlü ZenFone 3 üyeleri bekleniyor. 

Bu üyelerin Snapdragon 820 CPU, 4GB RAM gibi özelliklere sahip olacağı düşünülüyor. Habere konu olan ZenFone 3'ün ise orta segment için ideal bir çözüm olacağını söyleyebiliriz. shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area