Ads Area

VODAFONE İKİNCİ HATTA YÜZDE 50 AİLE İNDİRİMİ

2 aile üyesi de Vodafone’a yeni gelirse Vodafone’a geçen 2. hattı %50’ye varan indirimle satın alabilirler. 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone’lu ise Vodafone’a yeni geçen aile üyesi Vodafone hattını % 50’ye varan indirimle satın alabilir


Kampanya 1 Mart – 31 Mart 2016 tarihleri arasında, 30 gün içinde mevcut aboneler ve numara taşıma, yeni hat tesisi ile Vodafone’a geçen abonelerin, Vodafone’lu aile bireylerine veya kendilerine ait diger Vodafone hattın referans olması karşılığında geçerlidir. 

Faturasız hatlar sadece faturasız hatlara referans olabilir. Referans gösterilen hattın sahibi referans gösteren ile aynı kişi olmalı veya aynı aileden olmalıdır. Faturalı tarifelerde bulunan aboneler faturasız tarifeleri referans gösteremez. 

Aynı zamanda, referans numarasının onay vermesi gerekmektedir. Referans gösterilen hat Red M, Faturalı Esnek Large,Devreden Fırsat, Akıl Küpü XL, Bittikçe Dolan 2GB ve İnternetli Esnaf Aile tarifelerinden indirimli olarak faydalanır. 

Aboneler, faturalı hatlar için mevcut Vodafone’lu, yeni hat tesisi, numara tasıma yolu ile faturalı bireysel abonesi olan aile bireylerinin ya da kendilerine ait diğer Vodafone faturalı bireysel hattın referans olması karşılığında tarifelerin taahhütsüz fiyatı üzerinden 12’şer aylık iki dönem kalma sözüyle, belirtilen indirimlerden yararlanırlar.

Faturasız hatlarda indirim, taahhütsüz olarak uygulanır. Vodafone 19 TL’lik faturasız Bittikçe Dolan 2GB Aile tarifesinin fiyatını değiştirme hakkını saklı tutar. Aynı ailede olma kontrolü, MERNIS üzerinden yapılır; aynı nüfüs kütügüne ve aile sıra numarasına sahip olmayı gerektirir. 

Bir numaranın referansıyla aynı anda maksimum 1 hat yararlanabilir. 

Bir numaran en fazla 5 kez referans gösterilebilir. Referans gösterilen hatlar tarifelerini kampanyayla uyumlu olmayan tarifelerle degistirdiklerinde, hatlarını kapattıklarında,iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçis yaptıklarında, numaralarını baska operatörlere tasıdıklarında veya hatları Vodafone tarafından kapatıldıgında, donduruldugunda, referans gösteren aboneler kampanyadan yararlanma haklarını kaybeder ve bir sonraki faturalarına taahhüt cayma bedeli yansıtılır.
daha fazla detay Vodafone web sitesi ve vodafone cepshoplarda

Ads Area