Ads Area

TÜRK TELEKOM 4.5G TARİFELERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

4.5G altyapıları için herşeyini hazırlayan ve tarifeleri beklemeye başlayan teknoloji severler, Türk Telekom'un açıkladığı taahhütlü tarifelere bir göz atabilir. 

Ülkemizde 4.5G hizmetinin resmi olarak başlayacağı 1 Nisan tarihine artık sayılı günler kaldı ve operatörlerimiz geçiş için hazırlıklarını tamamladı. 

Bu hizmetten faydalanabilmek için 3 şey gerekiyor: Uyumlu SIM kart, uyumlu akıllı telefon ve uygun tarifeler. Bunlardan ikisine sahipseniz, üçüncüsü için fazla beklemeyeceksiniz. Türk Telekom, şimdiden ilk tarifeleri duyurmaya başladı. 

Firma, 12 aylık taahhüt karşılığında girilebilen Bol ve Hızlı adında tarifelerle 4.5G hızlarını sunacak. Konuşma ve SMS kotası sabit olan tarifelerde, internet kotaları değişiyor. 

1 Mart 2016 tarihinden itibaren bu tarifelere başvurular alınmaya başladı. Tarifelerde, her yöne 1000 dakika konuşma ve her yöne 1000 SMS sabit olarak veriliyor. 3GB internetin olduğu Bol ve Hızlı 3 GB tarifesi 25TL olarak belirlenmiş. 

5GB kota olan Bol ve Hızlı 5 GB tarifesi 35TL. 7GB kota olan Bol ve Hızlı 7 GB tarifesi de 45TL fiyat etiketine sahip. Taahhütsüz abonelik isteyenler, fiyatlara 10TL daha eklemek zorunda. Tarifelerde ek 30TL sonrasında kota aşımı durduruluyor. İlk 12 ay için oldukça cazip teklifler olduğunu söyleyebiliriz.donanımhaber

Ads Area