Ads Area

TEKNOSADA 1000 TL ALIŞVERİŞ MİLLİ TAKIMI FRANSADA İZLEME ŞANSINI YAKALIYOR

28.03.2016,  – 30.04.2016  tarihleri arasında, Türkiye Geneli’nde tüm TEKNOSA mağazalarından veya www.teknosa.com (ücretsiz) adresi üzerinden tek seferde 1.000 TL ve katları tutarında (her 1.000 TL için 1 çekiliş hakkı) tüm TV ürünlerinden herhangi birini satın alan müşterilere fatura bilgileri üzerinden (Fatura Sipariş Numarası, Fatura Tarihi, Ad- Soyad, Telefon ve Adres) çekiliş hakkı verilmesine yöneliktir. 

 Talihliler 05.05.2016 tarihinde saat:12:00’da noter huzurunda halka açık olarak çekilişle belirlenecektir. 

Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 2 kişi ÇIFT KİŞİLİK FRANSA/NICE SEYAHATİ (Seyahat 16.06.2016 – 30/06.2016 tarihleri arasında firmanın belirleyeceği tarihler arasında gerçekleşecektir ve çift kişiliktir. 

Seyahate İstanbul – Marsilya – İstanbul gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti+Havaalanı transferleri+ 5 yıldızlı bir otelde 2 gece 3 gün double konaklama+Rehberlik+Yurtdışı çıkış pulu+Seyahat sağlık sigortası dahildir. 

Seyahat İstanbul’da başlar ve İstanbul’da biter. İstanbul’a kadar olan ulaşım, tüm şahsi harcamalar, vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir. Yurtdışı seyahatleri KDV’den muaftır.) ikramiyesi kazanacaktır. 

Kazanan talihliler, 09.05.2016 tarihli Birgün Gazetesi’nde ilan edilecektir. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 24.05.2016 tarihleri mesai saati sonuna kadar başvurmayan asiller ile 08.06.2016 tarihleri mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri verilmez. 

Çekilişe TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİC.A.Ş. çalışanları, ESTABOOM REKLAM DAN. HİZM. LTD. ŞTİ çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Kampanya bireysel müşterilere yöneliktir.

Katılımcıların çekiliş hakkı için ayrıca bir kayıt yapmasına gerek bulunmamaktadır. Katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. www.teknosa.com (ücretsiz) üzerinden alışveriş yapan müşterilerin faturaları çekiliş tarihinden önce faturada belirtilen adreslerine gönderilecektir. 

Çekiliş tarihine kadar müşteriye ulaşmayan fatura olması durumunda faturanın kopyası Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. tarafından ellerine ulaştırılacaktır. Çekiliş tarihine kadar alışverişlerini iptal ya da iade eden tüketicilerin çekiliş hakları da iptal edilecektir. Seyahat ikramiyesi talihli ile birlikte 2 kişiliktir. 

Seyahat ikramiyesi, talihliler dışında başka bir kişi tarafından kullanılamaz, devredilemez, nakde çevrilemez. Seyahat İstanbul’da başlar ve İstanbul’da biter. İstanbul’a kadar olan ulaşım, tüm şahsi harcamalar, vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye tesliminde fatura ibrazı zorunludur.

Ads Area