Ads Area

İPHONE SE SATIŞA ÇIKTI

4 inçlik iPhone dönemlerine geri dönmek isteyen tüketicilerin merakla beklediği yeni iPhone SE modeli, ülkemizde de ön siparişe açılıyor. 

Bugüne pek çok perakende kanalında ürünü bulmak mümkün. Apple’ın yeni 4 inçlik akıllı telefon modeli iPhone SE, piyasaya yolculuğuna başlıyor. 

24 Mart itibariyle ilk dalga ülkelerde ön siparişe sunulan iPhone SE, ülkemizde de raflara çıkmaya hazırlanıyor. Bugün itibariyle resmi Apple Store mağazaları ve Hepsiburada gibi perakendecilerde iPhone SE için ön siparişler başladı. 

Ürünlerin gönderim tarihi ise 8 Nisan-15 Nisan 2016 tarihleri arasında değişiyor. iPhone SE 16GB kapasiteli versiyon 1999TL, 64GB kapasiteli versiyon ise 2399TL şeklinde fiyatlandırıldı. 

Mağazaların ve bankaların çeşitli puan kampanyaları ile yeni ürünleri 50-100TL daha ucuza alabilmek mümkün. Ayrıca Apple Store üzerinde havale ile yüzde 8'lik bir indirim söz konusu. 

 iPhone SE modelinde 4 inçlik 1136 x 640 piksel ekran, Apple A9 yonga seti, 2GB LPDDR4 RAM, 16GB/64GB depolama seçenekleri, diğer modellere göre daha uzun kullanım süreleri, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 4K video kaydı, Touch ID gibi yer alıyor.Donanımhaber
Tags

Ads Area