Ads Area

PLANTRONICS BACKBEAT SENSE SIRADIŞI KULAKLIK

Plantronics’in yeni kulaklığı BackBeat Sense yüksek ses kalitesi ve konforu ile sıradan kulaklıkların ötesine geçiyor. 


18 saat boyunca kesintisiz şekilde kablosuz olarak müzik dinleyebileceğiniz BackBeat Sense’i bulamadığınız zaman yerini tespit edebilir, kulağınızdan çıkardığınız zaman müziği otomatik olarak durdurabilirsiniz. 

Ünlü kulaklık markası Plantronics, yeni ürünü BackBeat Sense, sahip olduğu sıradışı özellikleri ile piyasaya çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü. Plantronics’in zengin ayrıntılara sahip kulaklığı BackBeat Sense, özellikle müzik severle tarafından tercih ediliyor. 

Uzun saatler müzik dinlerken kulaklıkların oluşturduğu rahatsızlığı ortadan kaldıran BackBeat Sense, kendinden ayarlı hafızalı köpük kafa bandı ile maksimum konfor sağlıyor. Azami 2,5 saatlik şarj süresi ile 18 saate kadar kablosuz kesintisiz dinleme imkanı bulacağınız BackBeat Sense, 21 gün bekleme süresinin yanında 180 güne kadar olan DeepSleep moduyla da dikkat çekiyor. 

Kulaklığım nerede? 
Plantronics Find MyHeadset uygulaması sayesinde kayıp kulaklığınızın yerini kolayca tespit edebiliyorsunuz. Birinci sınıf bluetooth cihazı ile donatılan kulaklık 100 metreye kadar menzil sunuyor. 

Plantronics BackBeat Sense, üzerinde bulunan özel sensörler sayesinde kulağa takılı değilken müziği otomatik olarak kapatarak kulaklığın pil ömrünü de koruyor. Arama yapıp gelen çağrılara da cevap verebileceğiniz kulaklık, gelişmiş bluetooth teknolojisi ile aynı anda iki farklı cihaza da bağlanabiliyor. BackBeat Sense, pil seviyesi azaldığında sözlü uyarıda da bulunuyor. 

Gürültü geçirmiyor Üzerinde bulunan çift mikrofon sayesinde dışarıdan gelen gürültüleri filtreleyen BackBeat Sense, HD ses kalitesini sağlarken “OpenMic” özelliği ile de kulaklığı çıkarmadan etrafınızı duyabiliyorsunuz. 

Performansına göre hafifliği de dikkat çeken Plantronics BackBeat Sense 140 gramlık gövde ağırlığı ile piyasadaki birçok kulaklıktan daha hafif. Espresso ve Tan olarak iki farklı rengi bulunan BackBeat Sense, günlük kıyafetlerin yanında klasik kıyafetlerle de uyum içinde kullanılabiliyor. 

Geliştirdiği ürünlerle modaya da ayak uyduran Plantronics’in yeni kablosuz kulaklığı BackBeat Sense’i Hepsiburada.com ve belirli Turkcell mağazalarında bulabilirsiniz. Plantronics BackBeat Sense satış fiyatı 599 TL’dir.

Ads Area