Ads Area

MİCHELİN’İN DİJİTAL HİZMETİ ‘MYACCOUNT’ TÜM DÜNYADA 20 BİN KULLANICIYA ULAŞTI

Dünyanın en büyük lastik üreticileri arasında yer alan Michelin’in yeni dijital hizmeti My Account, dünya genelinde kısa süre içerisinde %80’i küçük filolardan oluşan 20 bin kullanıcıya ulaştı. 

Başta filo şirketleri olmak üzere hafif ticari araç sürücülerinin hayatlarını sunduğu hizmetlerle kolaylaştıran bu yeni dijital hizmet, Michelin’in dijital hizmetlerine de hız kazandıracak.  

Daha hızlı ve pratik hizmet anlayışı Günümüzdeki gittikçe dijitalleşen dünyada sürücü davranışları da değişiyor. Otomobil kullanıcıları gibi kamyon kullanıcıları için de dijital dünya oldukça büyük önem taşıyor. 
Artık dünya genelinde ağır vasıta sürücülerinin yüzde 70’i lastik alışverişleri öncesinde araştırmalarını internet üzerinden gerçekleştiriyor. 

Dijitalleşen dünyaya ayak uyduran Michelin de hizmetlerini dijital platformlara taşıyarak ağır vasıta segmentinde “My Account” hesabı ile daha hızlı ve pratik bir altyapı sunuyor. 

Kişiselleştirilmiş kullanıcı sayfaları aracılığıyla müşterilerin ihtiyacı olan acil yardım, sigorta gibi hizmetleri de sunan My Account’a 21 farklı dilde bilgisayar, cep telefonu ve tablet cihazlardan ulaşılabiliyor.  

My Account ile 7/24 kesintisiz hizmet 
Michelin Türkiye müşterileri de, agirvasita.michelin.com.tr adresi üzerinden oluşturdukları kişisel hesapları ile kendilerine özel hazırlanmış promosyon, kampanya, ürün bilgileri ve yeniliklere ulaşırken, 7 gün 24 saat boyunca My Account hizmetlerinden Michelin kalitesi ile faydalanıyor.

Ads Area