Ads Area

GÖKYÜZÜ CELESTRON İLE ŞENLENİYOR

Her yıl TÜBİTAK tarafından düzenlenen ülkemizdeki en kapsamlı gökyüzü şenliği bu yıl 20-23 Ağustos tarihleri arasında Antalya –Saklıkent’te gerçekleştirilecek. 

Dünyaca ünlü teleskop ve dürbün markası Celestron da şenlik alanında teleskoplarıyla astronominin doğal laboratuvarı olan gökyüzünü yeryüzüne taşıyacak. 

 Distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun yaptığı, optik ürünler üzerinde kalitesini kanıtlamış olan Celestron, her yıl yüzlerce gökbilimcinin katıldığı Ulusal Gökyüzü Gözlem Şenliği’nde bu yıl da teleskoplarıyla yerini alıyor. 20-23 Ağustos tarihleri arasında 18.’si gerçekleşecek olan şenlik Antalya Saklıkent’te düzenlenecek. 
TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi yerleşkesine komşu olan alana kamp kuracak olan yüzlerce gökbilim meraklısı, Celestron standında son teknoloji teleskoplar hakkında bilgi alıp ürünleri inceleme fırsatı bulacak. Başlangıç, orta ve ileri olmak üzere üç farklı seviyede bulunan Celestron teleskoplarla Ay yüzeyinden, Satürn halkalarına; Nebula bulutsularından derin uzay gözlemine kadar geniş bir görüş alanına sahip olabilirsiniz. 

Yıldız kümelerini de rahatlıkla gözlemleyebileceğiniz Celestron teleskoplar yeryüzü gözlemi içinde oldukça uygun. Celestron’un her seviyeye uygun teleskopları, amatör-profesyonel tüm gözlemcileri gökyüzünün gizemli dünyasına götürecek.

Ads Area