Ads Area

İGARANTİ'DEN AKARYAKITTA 10TL UÇAK BİLETİ VE ARAÇ KİRALAMADA 50TL İNDİRİM

iGaranti kredi kartı başvurun için, iGaranti iCüzdan uygulamasından başvuruda bulunabilir, kartın onaylanıp, aktivasyon süreci tamamlandıktan sonra, alışverişini keyifle yapabilirsin. 


 iGaranti kullanıcısı değilsen, uygulamayı IOS ve Android platform destekli cihazlarına , App Store veya Google Play’den indirebilir, üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Sixt.com.tr'den 250TL ve üzeri araç kiralamana 50TL iGaranti'den Fırsat, 24 Haziran - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Fırsat, müşteri bazındadır ve her müşteri fırsattan 1 kere faydalanabilir ve en fazla 50 TL indirim kazanabilir. Bu fırsat Sixt rent a car ofislerinde ve sixt.com.tr’de geçerlidir, 


Fırsat, 700 müşteri ile sınırlıdır. Fırsattan yararlanabilmen için harcamanı iGaranti kredi kartı veya iGaranti Paracard ile yapman gerekmektedir. Araç kiralama fırsatından yararlanmak için direkt olarak www.sixt.com.tr ve Sixt ofislerinden iGaranti Paracard ve iGaranti Kredi Kartı ile 250TL ve üzeri harcama yapılması durumunda, 50TL otomatik olarak tutardan düşecektir. 

Garanti Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fırsattan yararlanabilmen için işlemin Garanti Pos'undan geçmesi gerekmektedir. Fırsattan yararlanabilmen için tek seferde 250TL ve üzeri harcama yapman gerekmektedir. Fırsattan yararlanacak tüm kullanıcılar Sixt firmasının araç kiralama koşullarına uyması gerekmektedir. 

100 TL ve üzeri akaryakıt harcamanın 10 TL'si iGaranti'den! iGaranti Kredi Kartı veya iGaranti Paracard ile akaryakıt sektöründe gerçekleştireceğin 100 TL ve üzeri harcamalarında 10 TL indirim iGaranti’den! 
Fırsat, 1-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Fırsattan kazanılan ödül 3 Ağustos 2015'ten itibaren iGaranti kartına yansıtılacaktır. Fırsat, müşteri bazındadır ve her müşteri fırsattan 1 kere faydalanabilir ve en fazla 10 TL indirim kazanabilir. 
Fırsat tek seferde ve 100TL üzeri akaryakıt harcamasında geçerlidir. Bu fırsat akaryakıt sektöründe geçerlidir, başka bir kampanya ile birleştirilemez. Fırsat 5000 müşteri ile sınırlıdır. Fırsattan yararlanılması için, ödemenin Garanti POS'ları üzerinden, iGaranti Paracard veya iGaranti Kredi kartı ile yapılması gerekmektedir. 
Garanti Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fırsata katılım için; iGaranti mobil uygulaması veya iGaranti Facebook uygulamasında yer alan Akıllı Fırsatlar adımındaki Akaryakıt fırsat detayından "Fırsatı Kap" seçeneğini seçerek katılabilirsin. 
Fırsat son kullanma tarihi sona ermemiş ve fırsatı henüz kullanmamışsan, iGaranti mobil uygulaması veya iGaranti Facebook uygulamasında yer alan Akıllı Fırsatlar adımından Akaryakıt fırsat detayından "Fırsattan Vazgeç" seçeneğiyle fırsattan vazgeçebilirsin. Eğer bu fırsata ücret ödediysen, katılım ücretiniz kartına iade edilecektir. 
250TL ve üzeri uçak bileti harcamanda 50TL indirim iGaranti'den! iGaranti kredi kartı başvurusu için, iGaranti iCüzdan uygulamasından başvuruda bulunabilir, kart başvurun onaylanıp, aktivasyon süreci tamamlandıktan sonra, alışverişini keyifle yapabilirsin. 
Fırsat, 24 Haziran - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Fırsattan kazanılan ödül, 3 Ağustos 2015 tarihinde iGaranti kartına yansıtılacaktır. Fırsat, müşteri bazındadır ve her müşteri fırsattan 1 kere faydalanabilir ve en fazla 50 TL indirim kazanabilir. 
Bu fırsat tüm uçak bileti alışverişlerinde geçerlidir, başka bir kampanya ile birleştirilemez. Fırsat 1000 müşteri ile sınırlıdır. tüm Fırsatlardan yararlanabilmen için harcamanı iGaranti Kredi kartı veya iGaranti Paracard ile yapman gerekmektedir. 
Garanti Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fırsattan yararlanabilmen için işlemin Garanti Pos'undan geçmesi gerekmektedir. Fırsattan yararlanabilmen için tek seferde 250TL ve üzeri harcama yapman gerekmektedir.
iGaranti üzerinde ücretsiz fırsat katılım hakkının doldurulması durumunda, Uçak fırsatına 1 TL ödeyerek katılınabilir. Fırsata iGaranti mobil uygulaması veya iGaranti Facebook uygulamasında yer alan Akıllı Fırsatlar adımındaki Uçak Bileti fırsat detayından "Fırsatı Kap" seçeneğini seçerek katılabilirsin. 


Ads Area