Ads Area

WORDPRESS 4.2.2 GÜNCELLEMESİ ÇIKTI

WordPress 4.2.2 Güncellemesi Çıktı İnternet İçerik yönetim sistemi WordPress için 4.2.2 güncellemesi çıktı. 

Çeşitli hataları ve güvenlik açıklarını gideren güncellemeyi bir an önce kurmanızı tavsiye ediyoruz. 07.05.2015 / 21:30 WordPress 4.2.2 Güncellemesi Çıktı Açık kaynak kodlu ve başarılı içerik yönetim sistemi WordPress, yapılan resmi bir açıklama ile 4.2.2 sürümünü duyurdu. 

Güncelleme ile sistemdeki kritik hatalar ve güvenlik açıkları gideriliyor. Yayınlanan yeni güncelleme ile web saldırılarına olanak sağlayabilecek önemli bir güvenlik açığı da kapatılıyor. 

Twenty Fifteen WordPress teması dahil olmak üzere güvenlik açığı bulunan bütün temalar ve eklentilerde güncellemelere gidilen yeni sürümde ayrıca Internet Explorer 9 ve 10'da yaşanan emoji yükleme hataları, Mac'te görsel editörü kullanmak için kullanılan klavye kısayollarında ve YouTube Embed kodlarında yapılan düzeltmeler WordPress 4.2.2 ile gelen düzeltmelerden bir kaçı. 

Eğer siz de bir WordPress kullanıcısıysanız yönetici paneline girerek "Güncelle" butonu ile en sorunsuz WordPress sürümüne kolay bir şekilde geçebilirsiniz. Söz konusu açıktan faydalanmak isteyen kötü niyetli kişilerden hızlı davransanız, hiç fena olmaz.shiftdelete

Ads Area