Ads Area

GOLDDA 250 TL ALIŞVERİŞE PETROL OFİSİNDE 10 TL YAKIT HEDİYE

6 mayıs ile 1 ağustos tarihleri arasında gold.com.tr adresinden yapacağınız her 250 TL’ lik alışverişinize, Petrol Ofislerinde geçerli olmak üzere 10 TL yakıt çeki hediye ediliyor. 

Kampanya Detayı: Kampanyaya katılabilmek için öncelikle herhangi bir Petrol Ofisi Istasyonundan ücretsiz olarak temin edebileceğiniz OMV Petrol Ofisi A.Ş. nin Positive Card’ına sahip olmanız gerekmektedir.

Eğer bu karta sahip değilseniz ve yine de kampanyaya katılmak isterseniz Gold.com.tr olarak vereceğiniz ilk siparişinizde biz size Positive Kartınızı onayınız doğrultusunda göndereceğiz. Positive Cardınız varsa ya da size gönderdiğimiz Positive Kartınız elinize ulaştığında, Gold.com.tr’de bulunan Hesabım sayfasında “Üyelik Bilgilerim” bölümünde yer alan OMV Petrol Ofisi A.Ş. Positive Card No bölümüne kartınızın üzerinde yazan numarayı bir defaya mahsus girmeniz yeterli olacaktır. 

Kampanya 06.05.2015 -01.08.2015 tarihleri arasında Gold.com.tr üzerinden verilen ve faturası kesilen siparişlerde geçerlidir. Vereceğiniz her 250 TL’lik siparişinize 10 TL değerinde (1000 positive puan, Petrol Ofisi yakıt /akaryakıt/otogaz, yüklenecektir. 

Örneğin 510 TL’lik siparişinizde 20 TL, 1.300 TL’lik siparişinizde 50 TL yakıt yüklemesi yapılacaktır. Akaryakıt yüklemesi faturanızın kesiminden 15 gün sonra Positive Cardınıza yüklenecek olup, yüklendikten sonraki 1 ay içinde kuIlanılmayan yakıtlar geri alınacaktır. 

Yüklenen hediye yakıtın kullanılabilmesi için kartın aktif olması şarttır. Positive Card’ınızı aktif hale getirip şifre alabilmek için AKTIF yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYADINIZI aralarında boşluk bırakarak 7627’ye kısa mesaj olarak göndermeniz gerekmektedir. 

ORNEK AKTIFLEŞTIRME MESAJI: AKTIF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ Hediye yakıt kartı madeni yağ ve market alımlarında geçerli değildir. Aynı müşterinin kampanyadan faydalanrna sınırı yoktur, alışveriş yaptıkça yakıt kazanmaya devam edersiniz. 

Yakıt kampanyası kurumsal satışlarda geçerli değildir, farklı kampanyalar Re birleştirilemez. Kazanılan yakıtın bedeli nakit paraya çevrilemez, sadece yakıt alımlarında kullanılabilir. Kazanılan yakıtın kullanımından sonra ürün iadesi yapılması durumunda iade edilecek tutardan kullanılmış olunan yakıt bedeli düşülecektir. 

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayıp kabul etmiş şayılır Gold Teknoloji Marketleri ve OMV Petrol Ofisi A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Vereceğiniz her 250TL’Iik siparişinize 10 TL (1000 Positive Puan) değerinde Petrol Ofisi yakıt akaryakit/otogaz alınabilecek puan yüklenecektir.aktuelweb

Ads Area