Ads Area

SONY XPERİA Z3+ TÜRKİYEDEDE SATILACAK

Sony'nin yeni amiral gemi akıllı telefon modeli Xperia Z4, Xperia Z3+ adı altında Avrupa'ya ve ülkemize geliyor. 

Donanım özellikleri itibariyle Xperia Z4'ün aynısı olan cihaz, planlanan takvimde bir değişiklik olmadığı takdirde Termmuz sonu gibi ülkemize gelmiş olacak. 

 5.2-inç Full HD ekranı ve Snapdragon 810 işlemcisiyle, oyun ve çoklu ortam konusunda iddialı cihazlardan biri olacak Xperia Z3+, IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı yüksek dayanıklılık gibi Sony'den alıştığımız özellikleri de beraberinde getirecek. 
Diğer özellikleri arasında 3GB RAM, 20.7MP arka ve 5.1MP ön kamera gibi detaylara yer verilen cihaz, 2930mAh kapasiteli pili, gelimiş Stamina optimizasyonu ve Full HD ekran gibi özellikleriyle, pil performansında Sony'nin var olan güçlü pozisyonunu daha da ileri bir noktaya taşıyacak gibi görünüyor. Donanim Haber olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda Xperia Z3+ için düşünülen satış fiyatının 2499TL seviyesinde olduğunu öğrendik. 

Eğer kur tarafında sert bir oynama olmaz ise muhtemelen Xperia Z3+'ı bahsettiğimiz bu fiyat seviyesinden göreceğiz. Tabi ki bahsi geçen cihazın 32GB depolama kapasitesine sahip olduğunu, ayrıca microSD kart desteği ile hafızanın arttırılabildiğini de not düşmek gerekiyor. 

Yeni model ile birlikte Xperia Z3'ün satış fiyatında da indirim bekleniyor lakin henüz hangi fiyat seviyesinin hedeflendiğini bilmiyoruz. Haziran ayının ikinci haftasında Xperia M4 Aqua modelinin ülkemiz lansmanını yapacak olan Sony, yaz ayları içerisinde "phablet" kategorisinde yarışacak fiyat/performans sınıfı yeni bir modelini daha ülkemizde kullanıma sunacak. 

Kenarlardan çerçevesiz ekrana, MediaTek platformuna ve 13MP/13MP iki kameraya sahip olacak cihazın,uygun fiyatlı telefon segmentlerinde model sıkıntısı çeken Sony'nin elini güçlendirmesi bekleniyor. Donanımhaber


Ads Area