Ads Area

LENOVO'DAN GÖZ ALICI VE DAYANIKLI TELEFON

Lenovo S90, selfie kamerasında da bulunan LED flaşı, göz alıcı alüminyum yekpare tasarımı, güçlü işlemcisi ve sadece 6.9 mm inceliği ile göz kamaştırıyor. 

Dünya akıllı telefon pazarında 3 büyük marka arasına girmeyi başaran Lenovo, yeni akıllı telefonu S90'ı tanıttı. Yekpare alüminyum gövdesiyle Lenovo S90, parmak izlerine ve çizilmelere çizilmelere karşı dayanıklı. 

 Telefon HD Süper AMOLED 5" ekrana sahip, 13 MP arka ve 8MP ön kamerası her aydınlatma koşulunda mükemmel fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. Android OS, v4.4.4 işletim sistemi ve 1,2 GHz 64-bit dört çekirdekli Qualcomm® Snapdragon™ işlemcisi sayesinde S90, video dosyalarını oynatmada ve oyunlarda iyi bir performans sunuyor. Lenovo S90, Wi-Fi bağlantısıyla doküman paylaşımına izin veren SHAREit uygulaması sayesinde Bluetooth'tan 40 kat daha hızlı aktarım yapılabiliyor. 

Bu özellik sayesinde resimler, notlar ve rehber de dahil telefonunuzda bulunan tüm bilgileri yeni Lenovo telefonunuza sadece birkaç dakikada aktarabilirsiniz. Ayrıca Lenovo’nun akıllı telefonlarına özel Security uygulaması telefon performansını hızlandırırken, virüs ve diğer zararlı yazılımlardan korunma imkanı sağlıyor. 

 32 GB depolama alanı ve 1099 TL’lik fiyatıyla ve gri, gold ve platin renk seçenekleriyle S90 mutlaka akılda tutulması gereken iyi bir alternatif.Zaman

Ads Area