Ads Area

VESTELDE 400 TL ALIŞVERİŞE SHELLDE 30 TL YAKIT HEDİYE

15 Nisan-10 Mayıs tarihlerinde, Smart Card sahipleri Vestel'den tek seferdeki 400 TL ve üzeri alışverişlerinde Shell’den 30 TL değerinde yakıt kazanıyor!

Kampanya kapsamında Shell ClubSmart Card sahiplerine Vestel mağazalarından ve www.vestel.com.tr üzerinden tek seferde 400 TL ve üzeri elektronik ve solo beyaz eşya ürün alışverişleri karşılığında Shell’den 30 TL değerinde yakıt hediyesi verilecektir. (Bedellere KDV dahildir.) 

Kampanya sadece Vestel bayii mağazalarından gerçekleşen alımlar için geçerlidir. Kampanyadan yararlanabilmek için ClubSmart Card sahipleri Vestel mağazalarından ya da e-ticaret sitesinden yapılan alışveriş sonrasında Vestel tarafından kısa mesaj ile müşterinin Vestel’ e bildirdiği cep telefonu numarasına gönderilecek kampanya kodunu “SHELL” yazıp 1 boşluk bırakarak Shell ClubSmart Card numarası ile tüm operatörler için 2313’e kısa mesajla göndermelidir. 

Kampanyaya katılabilmek için son kısa mesaj gönderim günü 12 Mayıs 2015’tir. Örnek: SMART 70044101904997504 DSQTYU 30 TL değerindeki Shell yakıt hediyesi için, kısa mesaj ile numarası gönderilen karta 3.000 hediye Smart puan yüklenecektir. 

Hediye Smart puanlar ile üye Shell istasyonlarında yakıt alınabilmesi için kartın ClubSmart sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir. Kayıt işlemi www.shellsmart.com adresinden ya da 0532 752 50 50’ye KAYIT yazıp SMS göndererek gerçekleştirilebilir. 

Bu kampanya diğer Shell kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanyadan her kart sahibi sadece 1 kez yararlanabilmektedir. Kampanyaya her cep telefonu ile sadece 1 defa katılım talebi gönderilebilir. 

Hediye puanlar 15 Mayıs 2015 tarihinde yüklenecek olup, son kullanım tarihi 1 Haziran 2015'tir. Yüklenen hediye puanlar sadece ClubSmart üyesi Shell istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir. 

Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart Card’ın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir

Ads Area