Ads Area

İKLİMSADAN KLİMA ALANA TABLET HEDİYE

Yaz sıcaklarında serinlemek isteyen tüketiciler için son teknoloji ürünleri birbirinden avantajlı fiyatlarla müşterilerine sunan İklimSA, sezona yeni bir kampanya ile merhaba diyor. 

15 – 30 Nisan tarihleri arasında Mitsubishi Heavy markalı klimasını İklimSA merkezlerinden alanlar Samsung marka tablet, Philips marka elektrik süpürgesi veya LG marka televizyondan dilediğine sahip oluyor. 

Geçmişten gelen tecrübesi ve Sabancı güvencesi ile her zaman ürün kalitesine önem veren İklimSA, TeknoSA sinerjisiyle yeni bir kampanya hayata geçiriyor. 15 – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye genelindeki 200’e yakın İklimSA merkezinden Japon teknolojisine sahip, yüksek enerji verimliliği ve yeni sezonsal verimliliğe uygun Mitsubishi Heavy Industries marka klima alanlara, tablet, elektrik süpürgesi veya televizyondan dilediği üründen biri hediye ediliyor. 

 İklimSA merkezlerinden Mitsubishi Heavy duvar tipi klimaların seçili modellerinden satın alan tüketiciler, Samsung T530 Galaxy Tab4 10 inch tablet, Philips FC9205 Maraton toz torbasız elektrik süpürgesi veya LG 24MT45D 24 inch (61 ekran) monitör televizyondan dilediğine ücretsiz sahip oluyor. 

Aynı zamanda 36 aya varan tüketici kredisi ile ödeme ve peşin fiyatına 9 ay taksit imkânı sağlayan İklimSA, yaz sıcaklarında serinlemek isteyen tüketicilere uygun avantajlar sağlamaya devam edecek.habermrt

Ads Area