Ads Area

SAMSUNG YENİ AKILLI ÜRÜNLERİNİ TANITTI

Samsung, MENA Forum kapsamında televizyondan beyaz eşyaya, fotoğraf makinelerinden cep telefonlarına kadar yeni akıllı ürünlerini tanıttı. 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung 2015'e hızlı girdi. Şirket, bu yıla damga vuracak TV, baskı makineleri, kameralar ve akıllı telefonlarını Antalya'da düzenlediği Mena Forum kapsamında görücüye çıkardı. Markanın, SUHD TV'si normal Ultra HD TV'lere göre 2.5 kat daha parlak görüntü kalitesi sunan Tizen işletim sisteminden güç alıyor. 

Televizyonun bu özelliği Hollywood'un sinema salonlarındaki görüntü kalitesini evlere taşıması anlamına geliyor. Forumda verilen bilgilere göre 2020'ye kadar markanın ürünlerinin tamamı nesnelerin internetiyle uyumlu olacak. Samsung cihazlarına herkesin ulaşması sağlanacak. 

Forumun en dikkat çekici ürünü olan yeni smart TV'si SUHD, 88 inç ekrana sahip. Cihazın re-mastering motoru, görüntülerin parlaklığını otomatik olarak analiz ediyor ve enerji tüketimini en aza indiriyor. 

Markanın Chef Collection 4 Kapılı Buzdolabı RF9900, yiyecekleri daima en uygun ısıda tutmak için tasarlanmış. Cihazda üçlü soğutma mekanizması var. 

Üstten yüklemeli çamaşır makinesi olan Active Dualwash ise su jetli ve narin çitileme özellikli entegre bir hazne içeriyor. Böylece, çamurlu spor giysileri gibi zorlu lekeleri ön işlemden geçirmek ya da narin kazaklar gibi elde yıkanması gereken giysiler için ayrı bir bölme sağlanıyor.bugün


Tags

Ads Area