Ads Area

İOS 8.1.3 NASIL YÜKLENİR

Apple'ın mobil cihazları için geliştirdiği iOS işletim sistemine yeni güncelleme geldi. 

Birçok iPhone, iPad ve iPod kullanıcı iOS 8.1.3 güncellemesinin nasıl yapılacağını araştırıyor. iOS güncellemesinin birden çok yolu var. Yine Apple’ın mobil cihazları için geliştirdiği iTunes üzerinden işletim sistemi güncellemesi yapılabiliyor. 

Öncelikle bu yazılımın yüklü olduğu bir bilgisayarlara ihtiyaç var. Bu yol birçok kullanıcı tarafında zahmetli bulunuyor. Şimdi burada iTunes ve bir bilgisayara ihtiyaç kalmadan nasıl iOS güncellemesi yapılacağını açıklayacağız. iOS 8.1.3 güncellemesi 27 Ocak 2015 tarihinde Apple mobil cihazlarının ayarlar ikonunun üzerinde bir uyarı olarak çıktı.

iOS 8.1.3 nasıl yüklenir? 
iOS 8.1.3 yüklemeden önce mobil cihazınızın yedeğini aldığınızdan emin olun. Eğer güncelleme esnasında bir problem olursa aldığınız yedek, cihazınızı iCloud veya iTunes üzerinden eski haline döndürmenizde yardımcı olacak. 

Daha sonra Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme menüsünü takip ederek iOS 8.1.3'ü cihazınıza yükleye bilirsiniz. iOS 8.1.3’ü hangi cihazlar destekliyor? iOS güncellemesi iPhone 4s, iPad 2 üzeri cihazlar için geliştirildi. 

Ayrıca 5. jenerasyon iPod cihazlarda İOS 8.1.3 güncellemesini desteliyor. iOS 8.1.3 neler değişti? Öncelikle iOS 8.1.3 ile yazılım güncellemelerini yüklemek için gereken saklama alanını azalıyor, bazı kullanıcıların iMessage ve FaceTime uygulamalarında yaşadığı login olamama problemi çözüldü.zaman
Tags

Ads Area