Ads Area

VODAFONE GÜNÜBİRLİK İLE FATURASIZ’DAN TÜRKİYE’DE BİR İLK DAHA

Liralarınız bittiğinde yarı yolda kalmayın diye; günlük her yöne 15 dk veya 100 SMS veya 100 MB internet Günübirlik Paket ile Vodafone Faturasız'da sadece 1 TL! 


Siz de hemen en yakın Vodafone Cep Merkezi'nden bir Günübirlik Paket alın, ne zaman isterseniz o zaman kullanın! 

Günübirlik Paket ne işime yarar? [Vodafone Günübirlik Paket] Liralarınız veya paketiniz bittiğinde, yükleme yapabilecek kadar TL’niz olmadığında, sadece 1 TL’ye kullanımınıza kolayca devam edebilirsiniz. 

Liralarınız ve paketiniz bitmese de, acil ihtiyacınız olan günlerde kullanabilirsiniz. Aldığınız gün kullanmak zorunda değilsiniz, istediğiniz kadar alıp, ihtiyacınız oldukça kullanabilirsiniz. 

Aldığınız kartı, ister dakika, ister SMS, isterseniz de internet için kullanabilirsiniz. Kendiniz kullanmasanız da, Vodafone Faturasız kullanan sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. 

Günübirlik Paket’i nasıl yüklerim? 
Günübirlik Paket Kullanmak istediginiz içeriği seçin. - 15 dk ise DAK, - 100 MB ise INT, - 100 SMS ise SMS kısaltmasını telefonunuzun mesaj hanesine yazıp bir boşluk bırakın. 

Kartın arka yüzünde bulunan yaldızlı bölgeyi, altında yer alan şifrenin zarar görmemesi için sivri olmayan bir cisimle kazıyın. Yaldızlı bölgenin altında yer alan 17 haneli sifreyi, yalnızca son 5 haneden önce bir bosluk bırakacak sekilde, mesajınıza ekleyerek 7500’e ücretsiz gönderin. 

Örnek: DAK 123456789123 45678 Seçtiğiniz içeriğin hattınıza tanımlandığına dair gönderilecek onay mesajından ardından Günübirlik Paketinizi 24 saat boyunca kullanabilirsiniz.
Tags

Ads Area