Ads Area

BLABLACAR İLE UYGUN FİYATLI SEYAHAT

13 ülkede 10 milyon üyesi bulunan dünyanın en büyük şehirlerarası yolculuk paylaşım sosyal ağı BlaBlaCar 25 Eylül’den beri Türkiye’de de hizmet veriyor.

BlaBlaCar aynı yöne gidecek sürücü ve yolcuları bir araya getiriyor, yol masraflarını kişiler arasında paylaştırarak yolculuğu herkes için daha hesaplı hale getiriyor . Üstelik yeni insanlarla tanışarak eğlenceli bir yolculuk yapma fırsatı da sunuyor! 

Spor Toto Süper Lig’de puan durumu kızışıyor ve takımınızın desteğinize her zamankinden daha çok ihtiyacı var. ‘Yağmurda çamurda yanındayım’ sadece tezahüratta kalmasın, takımınız nerdeyse siz de kar, kış, deplasman demeden yanında olun!Önümüzdeki günlerde heyecanlı karşılaşmaların gerçekleşeceği Ankara, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Trabzon ve daha pek çok şehre gitmek artık hem hesaplı hem de çok daha eğlenceli! 

BlaBlaCar ile yolculuk yapmanın kişi başı ortalama fiyatları ise örneğin şöyle: İstanbul –Bursa arası 18 TL, İstanbul- Eskişehir arası 25 TL , Ankara – İstanbul arası 35 TL, İzmir-İstanbul arası 44 TL, Ankara-Eskişehir arası 18 TL , Ankara- Trabzon arası 56 TL, Ankara-Sivas arası 33 TL, İstanbul-Konya arası 55 TL, Konya- Ankara arası 20 TL, İstanbul-Balıkesir arası 30 TL. 

Ücretsiz iPhone ve Android uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek BlaBlaCar’ın güvenilir topluluğuna katılabilir ve yolculuğunuzu hemen planlamaya başlayabilirsiniz! Sistem şöyle işliyor: BlaBlaCar’a Facebook hesabınızla giriş yaparak profilinizi yaratıyorsunuz, gideceğiniz yeri ve tarihi seçiyorsunuz ve hemen karşınıza potansiyel yol arkadaşlarınız çıkıyor. 

Eğer kendi arabanızla yolculuğa çıkıyorsanız da profilinize arabanızın modelini ekliyor, çıkacağınız yolculuğun detaylarını yazıyor, güzergahınızı ve yolculuk tarihinizi seçiyor ve arabanızdaki boş koltuk sayısını belirtiyorsunuz. Sistem size o yolculuk için en uygun fiyatı öneriyor. 

Bu doğrultuda koltuk başına bir fiyat belirliyorsunuz. Aynı yöne yolculuk edecek kişiler de sizinle iletişime geçiyor. Şimdi sıra profilleri inceleyerek yolculuk arkadaşlarınızı daha yakından tanımakta! 

BlaBlaCar’ın güvenilir topluluğunda, herkesin fotoğrafını ve kısa biyografisini görebilir, potansiyel yolculuk arkadaşlarınız hakkında daha önceki yolculuklarından bırakılmış yorum ve puanlamaları değerlendirebilir, sürücü yeteneklerine bakabilirsiniz.

İsterseniz de onlarla iletişime geçip aklınıza takılanları sorabilir, nasıl biri oldukları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca her üye ne kadar konuşkan olduğunu da “bla”, “blabla” ve “blablabla” derecelendirmeleri ile önceden belirtebiliyor! 

Şirketin adı da buradan geliyor! BlaBlaCar Türkiye’nin yanı sıra Fransa, İspanya, İngiltere, İtalya, Portekiz, Polonya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, Almanya, Rusya ve Ukrayna’da faaliyet gösteriyor. Avrupa’da her ay 2 milyon kişi BlaBlaCar üzerinden yolculuklarını paylaşıyor.

Ads Area