Ads Area

DESTİNY PC SÜRÜMÜ MART 2015′TE

Gelen son haberlere göre, yılın en heyecan verici çevrimiçi oyunlarından Destiny, konsolların yanı sıra PC platformuna da gelecek. 

Bungie’nin geliştirdiği Destiny, geçtiğimiz ay beta sürecine girdi ve oyuncular tarafından deneyimlenmeye başlandı. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için 9 Eylül’de sunulacak oyunun, PC sürümünün de yayınlanacağına dair iddialar günbegün artıyor. 

Steam’in arka sokaklarında, oyunun konsolların yanı sıra PC’ye de geleceği belirtiliyor. Gel gelelim, Stem’de oyunun PC sürümüne dair başka hiçbir detay bulunmuyor. Destiny’nin PC sürümünün mart 2015′te oyunseverlere sunulacağı yönünde söylentiler de ayyuka çıkmış durumda. 

Destiny, duyurulduğu ilk günden bu yana sürekli konsollar ile anılıyor ve web sitesinde PC’ye dair hiçbir ibare yer almıyor. Kaldı ki, oyunun açık test süreci başladı ve hâlâ PC’nin esamesi okunmuyor. 

Tüm bunlardan yola çıkarak, Bungie’nin açık test sürecinin ardından gerçekleştireceği son hata ayıklamasının ardından, oyunu PC’ye ‘uyarlayacağını’ tahmin ediyoruz.(stuff)

Ads Area