Ads Area

SONY XPERİA Z2 TEST SÜRÜŞLERİ BAŞLADI

Dünyanın en iyi kamera teknolojisini 4K video çekim özelliği ile birleştiren Sony’nin suya dayanıklı yeni amiral gemisi Sony Xperia Z2 için test sürüşleri 11 Haziran’da başladı. 

İstanbul, Ankara ve Antalya’da belirlenen Turkcell ve Vodafone mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, Sony Xperia Z2’yi 30 Ağustos’a kadar ücretsiz deneme imkanı yakalıyor. 

Tüketicilerin hayatlarında geniş yer kaplayan akıllı telefonlarını, satın alma kararı vermeden önce deneme şansı sağlayan Sony Mobile, geliştirdiği “test sürüşü” hizmetini şimdi de yeni ürünü Sony Xperia Z2 için kullanıcılarına sunuyor.. 

Sony Xperia Z2’yi ücretsiz deneme imkânı sağlayan “Test Sürüşü”, 11 Haziran – 30 Ağustos tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve Antalya’daki belirlenen Turkcell ve Vodafone mağazalarında ziyaretçilerini bekliyor. 

Sony Xperia Z2’yi deneyimleme fırsatını bulacak tüketiciler, ürünü satın almadan önce de Sony Xperia Z2’nin Timeshift, AR Effect, Social Live gibi akıllı kamera özellikleriyle efsane fotoğraflar çekip, unutulmaz videolar çekebilecekler. 

Kampanyanın geçerli olduğu mağazaların adres ve irtibat bilgilerine Sony Mobile resmi Facebook sayfası Facebook.com/sonymobiletr ’den ulaşılabiliyor.
Tags

Ads Area