Ads Area

ZTE’DEN İKİ YENİ FİREFOX’LU TELEFON

Mobil Dünya Kongresi’nin geçtiğimiz yılkı ayağında, ilk Firefox’lu telefonu Open’ı tanıtmıştı. Firma bu yıl da, Firefox işletim sistemi ile çalışan iki telefon tanıttı. 


2014’te toplam 1 milyon Firefox’lu telefon satmayı hedefleyen ZTE’nin yeni telefonlarından Open C, 4 inçlik dokunmatik kranından WVGA (800x480p) çözünürlük sunuyor ve Qualcomm’un Snapdragon 200 işlemcisi ile çalışıyor. 

Telefonun diğer teknik özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor: 512 MB bellek, 4 GB depolama alanı ve 1400 mAh pil. Open II ise geçtiğimiz yıl 6 ülkede satışa sunulan Open’ın geliştirilmiş hali. Daha şık ve uygun fiyatlı bir akıllı telefon seçeneği sunuyor. Bu telefonun teknik özellikleri ise şöyle: 2 MP kamera, 3,5 inç HVGA (480x320p) dokunmatik ekran, çift çekirdekli 1,2 GHz işlemci, 256 MB bellek, 2 GB depolama alanı ve 1150 mAh pil. 

ZTE Corporation Başkan Yardımcısı ve EMEA & LATAM Bölgesi Mobil Cihazlar Bölümü CEO’su Bay Kan Yulun, yeni Firefox OS’lu telefonlarla ilgili açıklamasında şöyle söyledi: “ZTE’nin Mozilla ile kurmuş olduğu güçlü ilişkiler, aslında kullanıcıların gereksinim duydukları hemen hemen tüm özelliklere uygun ve bu beklentilerini tam karşılayan geniş çapta, bol seçenekli ve kapsamlı ürün geliştirme stratejimiz ile birebir örtüşüyor. 

Kullanıcılar, temelde maliyet ve fiyat ön planda olmak üzere, yenilikçi ürünler ve cihazlar talep ediyorlar. Firefox OS’in en son sürümünün aynı anda bir değil iki cep telefonunu yaratması ile ZTE, bu alanda sınırları zorlamakta ve mobil teknolojisinin sahip olduğu ve aslında sunabileceği en yeni, gelişmiş teknolojiyi kullanıcılarına doğrudan taşımaktadır.” akşam

Ads Area