Ads Area

LG'DEN 127 DOLARA ÜÇ SIM KART DESTEKLİ ANDROİD'Lİ TELEFON: L1 II TRİ

Bir yandan G Pro 2 modelinin hazırlıklarına devam eden, diğer bir yandan da G Pro'ya özel olarak Android 4.4 KitKat güncelleştirmesi hazırladığını belirten LG, düşük bütçeli ve dolayısıyla gelişmekte olan ülkelerdeki kullanıcılar Optimus L1 II Tri adını verdiği akıllı telefonu hazırladı. 

Adında geçen Tri eklentisinden de anlaşıldığı üzere üründe üç SIM kart desteği sunuluyor. 3 inç boyutunda 240 x 320 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturabilen ekranın yer verildiği akıllı telefonda 1 GHZ'de görev yapan işlemci ve 512 MB'lık RAM yer alıyor. 

Dahili olarak 4 GB'lık depolama biriminin yer aldığı üründe microSD kart yuvası da bulunuyor. Böylece dahili kapasiteyi artırmak mümkün hale geliyor. 3G dersteğinin de sunulduğu ürünün arka kısmında 2 MP çözünürlükte kamera yer alıyor. 1540 mAh kapasitede bataryanın bulunduğu LG L1 II Tri modeli siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle birlikte ilk olarak Brezilya'da 127 dolardan satışa çıkartılmış durumda. 

Diğer bölgelerde ve dünya genelinde satışa sunulacağı tarih ise belli değil. Telefonla birlikte Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminin kurulu olarak geldiğini de belirtelim.(pclabs)

Ads Area