Ads Area

ASUS VİVOTAB NOTE 8 TÜRKİYE’DE SATIŞA SUNULDU

Asus, Wacom kalemi ile hem verimlilik, hem de yaratıcılık gözeten tablet kullanıcıları için tasarladığı Windows 8.1'li tableti VivoTab Note 8'i Türkiye’de satışa sundu. 

 İçerisinde Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve OneNote yazılımlarını bulunduran Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2013 paketi, Hem profesyonel kullanıcılar, hem de öğrenciler için tasarlanan VivoTab Note 8'de önyüklü olarak geliyor. 380 gram ağırlığındaki VivoTab Note 8, 8 inç boyutundaki IPS ekranından HD (720p) çözünürlük sunuyor. 

Tablet gücünü ise Intel Atom Z3740 işlemciden alıyor. Bunun yanı sıra 2 GB belleğe ve 64 GB belleğe sahip. Depolama alanını, 64 GB’lık microSD kart ile 128 GB’a kadar artırabilmek de mümkün. VivoTab Note 8, stylus üreticisi Wacom ile işbirliği yaparak, VivoTab Note 8'e özel bir kalem geliştirdi. 

Kalem,tabletin altındaki yuvasına düzgünce oturuyor; böylece ihtiyaç duyduğun an elinin altında oluyor. Wacom teknolojisiyle geliştirilen bu kalem, keskinlik, hız ve ergonomi sağlıyor. Tüm bunlar, 1024 seviyeli basınç duyarlılığı ile birleşerek son derece doğal bir yazma ve çizme deneyimi sağlıyor. 

Asus VivoTab Note 8, 959 TL fiyatla satışa sunuldu.AKŞAM

Ads Area