Ads Area

TURKCELL AKILLI TELEFON FESTİVALİ

Akıllı Telefon Festivali kapsamında T40, iPhone4, Lumia 520 ve LG G Pro Lite model telefonlar uygun fiyatlar ve SMS hediyeleriyle birlikte sunuluyor. 

Turkcell’in başlattığı Akıllı Telefon festivali kapsamında çağın en iyi cihazları 3 ay boyunca özel indirimle satışa çıktı. Herkes sahip olsun diye 499 liradan başlayan cihazlar uygun fiyata en iyi cihazları almak isteyenler için büyük fırsat oluşturuyor. 

Kendi markası T40, Nokia Lumia 520, iPhone4 ve LG G Pro Lite festivalin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. 

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar, “Teknoloji, yaşam biçimlerimizi ve alışkanlıklarımızı kökünden değiştirdi. Artık her an her yerde internete bağlı olmak ayrıcalık değil büyük bir ihtiyaç. Turkcell olarak müşterilerimizin bu ihtiyacını karşılamak için en yeni teknolojiyi en uygun koşullarda sunmayı gelenek haline getirdik. İstedik ki, herkes akıllı telefon sahibi olabilsin, mobil dünyanın zenginlik ve kolaylıklarından faydalanabilsin. 

Herkesin kendi ihtiyaç ve bütçesine uygun bir akıllı telefon bulabileceği bu avantajlı kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm Turkcell’lileri mağazalarımıza bekliyoruz” dedi. 

Hazır Kartlı Müşteriler: 
Turk­cell T40 (499 TL), No­ki­a Lu­mi­a 520 (599 TL), iP­ho­ne 4 8GB’­ı (999 TL) pe­şin ve­ya kre­di kar­tı ile sa­tın alan müş­te­ri­le­rin hat­la­rı­na 3 ay bo­yun­ca kul­la­na­bi­le­cek­le­ri 150 TL yük­le­ni­yor. 150 TL’­yi müş­te­ri­ler 3 ay bo­yun­ca ko­nuş­ma ve/ve­ya SMS ola­rak kul­la­na­bi­li­yor. 

LG G Pro Li­te (1.199 TL) pe­şin ve­ya kre­di kar­tı ile sa­tın alan müş­te­ri­le­rin hat­la­rı­na 3 ay bo­yun­ca kul­la­na­bi­le­cek­le­ri 300 TL yük­le­ni­yor. 

TURKCELL Faturalı Müşteriler: 
Ci­haz­la­rı pe­şin ve­ya kre­di kar­tı ile sa­tın alan fa­tu­ra­lı müş­te­ri­ler ise 2 ay bo­yun­ca her ay 500 SMS/MMS ve 500 MB ile in­ter­net ve me­saj­laş­ma he­di­ye edi­li­yor. 

LG G Pro Li­te­’ı (1199 TL) ) pe­şin ve­ya kre­di kar­tı ile sa­tın alan fa­tu­ra­lı müş­te­ri­le­re 2 ay bo­yun­ca her ay 1000 SMS/MMS ve 1GB mo­bil in­ter­net su­nu­lu­yor.BUGÜN GAZETESİ

Ads Area