Ads Area

HTC ONE MAX

HTC, 5.9 inç Full HD ekranıyla One serisinin en büyük cihazı olan One Max’i duyurdu. Parmak izi sensörüne sahip cihaz, alüminyum kasayla geldi. 

One serisiyle büyük bir atılım yapan HTC, bu alandaki son ve 5.9 inç ekranıyla en büyük cihazı One Max’i tanıttı. 

 3 parmakla programlanabilir 164.5x82.5x10.29 milimetrelik boyutları ve 217 gram ağırlığa sahip cihaz, 1.7 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemciyle çalışıyor. 

1920x1080 p çözünürlükte ve 2 GB RAM barındıran cihazın arkasında parmak izi okuyucusu yer alıyor. Üç parmakla programlanabilir özelliğe sahip olan bu okuyucu sayesinde uygulamaları başlatmak veya cihazın kilidini açmak mümkün oluyor. 4 megapiksel Ultra piksel kamera da arkadaki bir başka unsur olarak dikkat çekiyor. 25 saat konuşma süresi HTC One Max An­dro­id 4.3 ve Sen­se 5,5 kul­la­nı­cı ara­yü­züy­le çı­ka­cak. 

Blink­Fe­ed üs­tün­de ya­pı­lan ba­zı oy­na­ma­la­rın ya­nı sı­ra ka­me­ra ve ga­le­ri uy­gu­la­ma­la­rın­da da çe­şit­li dü­zen­le­me­ler bu­lu­nu­yor. 3300 mAh ka­pa­si­te­li ba­tar­ya ba­rın­dı­ran HTC One Max tek bir şarj­la 25 saa­te ka­dar ko­nuş­ma sü­re­si va­de­di­yor.bugün

Ads Area