Ads Area

BLACKBERRY Z10 AYDA 49 TL TAKSİTLE VODAFONE DA

Aboneler Red+ üzerine 49 TL, Red üzerine 59 TL, Red Mini üzerine 69 TL, Cep Avantaj Her Yöne ve Cep Avantaj Her Yöne Ekstra üzerine 79 TL, Cep Avantaj Midi üzerine 81 TL ek ödeme karşılığında BlackBerry London Z10 sahibi olabilecektir. Kredi kartsız katılma koşullarını sağlamayan abonelerin kredi kartlarından 1599,96 TL 12 eşit taksitte çekilecektir. 

Kampanya kapsamında BlackBerry London Z10’un Vodafone’a maliyeti 1.944 TL’dir. 

BlackBerry Hub Önemli şeylerin her zaman yakınında olun; sizin için değerli olan her şeyi tek bir yerde tutun. Mesajlarınız ve sohbetleriniz içinde zahmetsizce dolaşmak için tek bir hareketle herhangi bir uygulamadan BlackBerry® Hub'a göz atmanız yeterlidir. 

BlackBerry Klavye Yeni dokunmatik BlackBerry® Klavye, kolay yazma deneyimi sağlar. Yazma tarzınızı öğrenip, daha hızlı, daha doğru ve kolayca yazmanıza yardımcı olmak için sözcükler önerir. Bazı harfleri yanlış yazmaya eğiliminiz varsa, klavye bunu anımsar ve doğru tuşa bastığınızdan emin olmak için zekice ayarlar. bbz10 3 Ekran Paylaşımlı BBM Video BBM™ sohbetinizi bir BBM™ Video sohbetine dönüştürün ve sizin için değerli kişilerle yüz yüze konuşun. 

 Fotoğrafları, tarayıcınızı göstermek veya bir iş belgesini birlikte gözden geçirmek için yeni Ekran Paylaşımı özelliğini kullanın. Kameranızın görüntüsünü bile paylaşabilirsiniz. Bu, BlackBerry® 10 akıllı telefonlar için yeni ve harika bir BBM deneyimidir. Time Shift Mod'lu Kamera Nokta atışı yapın ve istediğiniz fotoğrafı çekmek için resminizin öğelerini ayarlayın. 

Time Shift modu, fotoğrafınızdan milisaniyeler sonrasını yakalar; böylece mükemmel resmi oluşturmak için fotoğrafları birleştirmeden önce arkadaşınızın gözünü açmak için geri dönebilir ve ardından diğer arkadaşınızın gülümsemesini yakalamak için ileri gidebilirsiniz. bbz10 2 

Uygulamalar ve daha fazlası BlackBerry® World™ artık sevdiğiniz özelliklerin daha fazlasına erişmenizi sağlıyor. Uygulamaları, oyunları, kitapları, dergileri ve daha fazlasını indirin. Ayrıca yeni BlackBerry World vitrini, size tavsiye verir. 

Daha fazla detay vodafone web sitesi ve BlackBerry web sitesinde
Tags

Ads Area