Ads Area

25 TL YE AVEA İLE 2000 DK KONUŞMA

Avea'dan Türkiye'de bir ilk daha! Evinde ev telefonu olana CEPTE BÜYÜK BAYRAM! Ev telefonum var diyene, 

Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi ile ayda 25 TL'ye Her yöne 1000 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika ya da Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesi ile 18 TL'ye Her yöne 300 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika konuşma fırsatı!

 Kampanya 31 Mart 2013 tarihine kadar geçerlidir. Cepte Bayram Kampanyasından yararlanan müşteriler diğer indirimli paket/tekliflerden yararlanamazlar. 

Kampanyadan Cepte Bayram Büyük Paket'e numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla, Cepte Bayram Küçük Paket'e numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketie sunulmakta olan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kaydolan müşteriler arasından 12 fatura dönemi boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma ve Türk Telekom bireysel hattını aktif tutma taahhüdünde bulunan Türk Telekom bireysel sabit hat sahibi ve bu müşterilerin referans olduğu ya da kampanyadan yararlanmayan Türk Telekom bireysel sabit hat sahiplerinin 0800 355 55 55 numarasını arayarak yetkilendirdiği müşteriler yararlanabilecektir. 

ayrıntılı bilgi avea web sitesi ve avea bayilerinde


Tags

Ads Area