Ads Area

YOUTUBE YOUR FESTİVAL

Video izleme sitesi YouTube, konusuyla ilgili etkinliklere devam ediyor.

Ünlü site yaptığı açıklamayla kısa film yarışması düzenleyeceğini duyurdu. Vadedilen ödül ise oldukça cazip.

Adeta video hazinesi haline gelen ve günümüzün en gözde web sitelerinden birisi olan YouTube, site bünyesindeki yenilik ve girişimlerine devam ediyor.

Tasarım değişiminin ardından birkaç ek servis açan yetkililer, "video" kelimesinin geçtiği her alanda olmak için özel bir çaba sarfediyorlar.

Bunun son örneği de duyurulan kısa film yarışması. Açıklamaya göre Senin Film Festivalin (Your Film Festival) ismiyle tanıtılan yarışmada, kişilerin kendi öykülerini anlattıkları -15 dakikalık- kısa filmleri isteniyor.

2 Şubat - 31 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların ardından tüm filmler Gladyatör (Gladiator), Cennetin Krallığı (Kingdom Of Heaven), Yaratık (Alien) gibi filmlerden tanıdığımız Ridley Scott'ın film şirketi tarafından incelenecek.

BİRİNCİYE 500 BİN DOLAR ÖDÜL

50'ye indirilecek çalışma sayısı daha sonra YouTube kullanıcılarının oylamasına sunulacak. En çok beğenilen 10 film bir sonraki aşamada -3 Eylül 2012'deki- Venedik Film Festivali'nde gösterilecek. Kazanan filmin yönetmenine ise ödül olarak tam 500 bin dolar verilecek.

Üstelik kazanan filmin konusu Ridley Scott tarafından tekrar çekilerek sinema filmi olarak yayınlanacak. Yarışma hakkında detaylı bilgi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.shifdelete.net

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area