Ads Area

LENOVO İDEAPAD YOGA

Lenovo’nun CES 2012’de tanıttığı Windows 8 işletim sistemli IdeaPad Yoga, 360 derece döndürülebilen dokunmatik ekranıyla, hem ultrabook hem de tablet olarak kullanılabiliyor.

Markanın ilk kez CES 2012’de tanıtımını gerçekleştirdiği IdeaPad Yoga, 360 derece katlanabilir tasarımı sayesinde ister ultrabook ister tablet bilgisayar olarak kullanılabiliyor.

Windows 8 işletim sistemini kullanan IdeaPad Yoga’nın 13.3 inç genişliğindeki çoklu dokunmatik ekranı, 360 derece yatay dönebiliyor. Bu tasarım sayesinde cihaz, kullanıcının isteğine göre, ultrabook ya da tablet şeklini alıyor.

DÖRT FARKLI İŞLEV BİR ARADA
Bu tasarımı ve barındırdığı teknolojik özellikleriyle güçlü bir ultrabook ile kolay taşınabilir çoklu dokunmatik bir tabletin birleşimi olarak adlandırılan IdeaPad Yoga, farklı tasarımının yanı sıra yüksek performans ve dayanıklılığa da sahip.

16.9 mm inceliğinde ve 1.47 kg ağırlığındaki cihazda, ultrabook ve tablet bilgisayarların dört farklı kullanıcı işlevleri bir araya getirilmiş. 8 GB RAM ve 256 GB SSD depolama alanı da donanımın diğer bileşenleri.

Kullanıcılara 8 saate kadar pil ömrü sunan IdeaPad Yoga, kullanıcının belirlediği Windows 8 işletim sistemi arayüzünü sunarken, tablet konumuna geçtiğinde ise Metro arayüzünü kullanıcının karşısına getiriyor ve böylece dokunmatik tecrübesini en üst düzeye çıkarıyor.ntvmsnbc

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area