Ads Area

AKBANK PARA GÖNDER UYGULAMASI İLE PARA GÖNDERMEK ARTIK ÇOK KOLAY

Para Gönder uygulaması ile Akbank hesabınızdan veya kredi kartınızdan, başka bir Akbank hesabına, Akbank ATM'sine ya da herhangi bir kredi kartına tüm operatörler üzerinden (Turkcell, Vodafone, Avea) para gönderebilirsiniz.

Uygulama, kayıtlı bir Akbank Şifre Telefonu olan, SMS Şubesi üyesi ve mobil internet destekli cep telefonu kullanan tüm Akbank müşterileri tarafından kullanılabilir. Aktivasyon sürecinde, SMS Şubesi üyesi olmayan kullanıcıların üyeliği otomatik olarak başlatılacaktır.

Para Gönder uygulamasını telefonunuza yüklemek için " PARA GONDER " yazıp 4425'e gönderin. Mesajı gönderdiğinizde cep telefonunuza Para Gönder uygulamasını içeren linkli bir mesaj gelecektir. İlgili linke tıkladığınızda Para Gönder uygulamasını indirebilirsiniz. Bu işlem operatörünüz tarafından kullanmakta olduğunuz tarifeye göre 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilecektir.

Para Gönder uygulaması öncelikli olarak iPhone, Blackberry ve Android'de, çok yakında da j2me ve symbian işletim sistemlerinde de çalışabilecektir.

Daha fazla detay akbank web sitesi ve akbank şubelerinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area