Ads Area

TURK TELEKOM TEPE GÜVENLİK SİSTEMİ KAMPANYASI

Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri San. A.Ş. Türk Telekom işbirliğiyle gerçekleştirilen "Ev Gibisi Yok" konseptli ev güvenlik hizmeti kampanyasıyla can ve mal güvenliği artık 7/24 takip altında.

Ev/işyerinde alarm sistemi kurulu olan Telekom hat sahiplerine 12 ay boyunca ayda sadece 9,90 TL'ye Tepe Alarm İzleme Merkezi'ne yönlendirme hizmeti,alarm sistemi olmayana da 24 ay boyunca ayda sadece 29,90 TL'ye sistem kurulumu ve Alarm İzleme Merkezi hizmeti şimdi Tepe Güvenlik'te!
Evde güvenli hissetmek gibisi yok
Türk Telekom müşterilerine çok özel fiyatlarla sunulan Ev/İş Güvenlik Sistemleri sayesinde, hırsızlık gibi dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı kendinizi güvende hissedecek; sizin ve sevdiklerinizin can ve mal güvenliğini koruma altına alabileceksiniz.

Yaşam alanınız davetsiz misafirlerden korunurken, acil yardıma ihtiyaç duyduğunuzda tek bir tuşla yetkililerin size ulaşmasını sağlayabileceksiniz. Evdeyken, rahat ve güvenli bir şekilde uyuyabilecek; evinizden uzaktayken, sevdikleriniz ve mal güvenliğiniz için endişelenmeyeceksiniz.

Daha fazla detay turk telekom, tepe savunma güvenlik sistemleri web sitesi ve turk telekom ofislerinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area