Ads Area

DROPBOX PROGRAMI İLE PC VE CEP TELEFONUNUZDAKİ BİLGİLERİNİZİ YEDEKLEYİN

DropBox, uzunca süredir faaliyette olan Bulut İşlem mantığında bir dosya saklama ve paylaşma servisi. Hizmet ile kullanıcılar ücretsiz olarak tanınan 2GB boyutundaki alana dosyalarını istedikleri şekilde yedekleyebiliyor. Üstelik tek bir link paylaşabilme avantajı ile birlikte. Görünüşte son derece keyifli ve faydalı görünen bu hizmeti cep telefonunda kullanmak için ne yapmalı? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net cep telefonu ve bilgisayarlarda çalışan bu programın kullanımını adım adım anlattı.

DROPBOX EKLENTİSİ

Biz DropBox'ı kullanabilmek için Symbian'lı akıllı telefonlarda yer alan çevrimiçi paylaşım seçeneğinden yararlandık. Siz de cihazınıza uygun farklı uygulamaları kullanabilirsiniz. Symbian'da DropBox'ı kullanabilmek için öncelikli olarak yapmanız gereken adresine giderek, DropBox eklentisini indirmek olacak. Aşağıdaki görselde ilgili adrese girdiğinizde karşınıza gelecek olan sayfayı görebilirsiniz.

ÇEVRİMİCİ PAYLAŞIM

Yüklemenin ardından çevrimiçi paylaşım ekranına giderek DropBox'ın başarılı bir şekilde telefonumuza entegre edilip edilmediğini kontrol ediyoruz. Görselde de gördüğümüz gibi DropBox sorunsuz bir şekilde cihazımızdaki yerini almış. Şimdi DropBox'a ilk bağlantımızı sağlayalım.

BAĞLANTI

DropBox ikonuna tıklayarak servise bağlanma işlemine başlıyoruz. Tıkladıktan sonra cihazımız DropBox sunucularına bağlanmaya çalışacak. Ancak öncesinde birkaç sıradan uyarıya onay vermeniz gerekiyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area