Ads Area

TURK TELEKOM TEPE GÜVENLİK İŞBİRLİĞİYLE AYDA 9.90 TL YE GÜVENLİK HİZMETİ

Türk Telekom şimdi de Tepe Güvenlik işbirliği ile ev/iş telefonu ve uyumlu alarm cihazı olana avantajlı koşullarda, 12 ay boyunca tüm vergiler dahil 9,90 TL’ye güvenlik hizmeti sağlayacak

Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti’nde de ev ve iş telefonu üzerinden Tepe Güvenlik’e gönderilen sinyaller Alarm Merkezi konusunda uzman ve tecrübeli operatörler tarafından 7 gün 24 saat takip ediliyor. Operatörler gerçekliğini ve sorunun içeriğini saptamak için sinyal geldiğinde kullanıcıyı arıyor ve gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtikleri emniyet, itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendiriyor.

Tüm Türk Telekom müşterilerinin faydalanabilecekleri “Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti”nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve Ofislerine başvurmak, Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezini aramak mümkün.

12 ay boyunca 9.90 TL'ye güvenlik hizmeti

Türk Telekom ile Tepe Güvenlik işbirliği çerçevesinde ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti, 12 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 9.90 TL’den sunulacak. “Kablosuz Ev/Ofis Güvenlik Paketi” ile “Kablolu Ev/Ofis Güvenlik Paketi”nde, uyumlu alarm cihazı olmayan müşteriler 24 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda sadece 29,90 TL ödeyerek hem Ev/Ofis Güvenlik Hizmetinden faydalanacaklar hem de bu 24 ayın sonunda DSC marka Ev/Ofis Alarm cihazına sahip olabilecekler. 24 ayın sonunda cihaz taksitlerinin sona ermesinin ardından bu müşteriler sadece Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti bedelini ödeyerek hizmetten yararlanmaya devam edecekler.

Daha fazla detay turktelekom web sitesi turktelekom bayi ve ofislerinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area