Ads Area

SONY ICF C717PJ SAATLİ RADYO

Sony'nin projektörlü ilk radyosu olma özelliği taşıyor. Kullanıcı, sadece objektif modülünü istediği açıda çevirip, süper büyüklükteki zaman dilimini, dilerse duvara dilerse tavana yansıtabiliyor ve rahatlıkla saati görebiliyor.

Çift alarm fonksiyonu ile oldukça geniş bir uyanma seçeneği sunuyor. Güne en güzel şekilde merhaba demek için kullanıcı, FM/AM dijital ayarlayıcı ile en favori radyo şovunu ayarlayabiliyor ya da iPod veya kişisel müzik çalarını, saatli radyosuna bağlayıp, en sevdiği zil sesleri ya da şarkılar ile güne başlangıç yapabiliyor.

Sony ICF C717PJ saatli radyo, tam da bu rahatlamayı sağlayabilmek için doğal dünyanın 5 farklı sesini, seçenek olarak sunuyor. Kullanıcılar, bu sayede uyanırken ya da uykuya dalmadan önce denizaltı dünyasının, dalgaların, dağdan akan derenin, yağmurun ya da kuş cıvıltılarının sesini seçerek, ya canlanıyor ya da dinginleşiyor.

Aynı zamanda, odanın sıcaklığını gösteren bir ısı ölçere sahip olan Sony ICF C717PJ saatli radyo, yatmadan önce, en ideal ısıda, rahatlıkla uyuyabilmeniz için tüm hazırlıkları yapmanıza olanak tanıyor.

Pili bittiğinde ya da oldukça az kaldığında bile Sony ICF C717PJ saatli radyo, yedek pili sayesinde kullanıcının doğru ve istediği zamanda uyanmasını sağlıyor ZAMAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area