Ads Area

Mcafee VirusScan Plus 2010

-Yedekleme ile entegre anti-virus, anti-spyware ve firewall teknolojisi.
-Geliştirilmiş Spyware koruması
-Gelen (inbound) ve giden (outbound) trafik için komple firewall koruması.
-Görünmez mode (Stealth mode) ile Internet’deki varlığınızı gizleyin.
-Otomatik yedekleme ile en değerli dosyalarınızın kopyasını istediğiniz herhangi bir yerde şifreleyerek ve sıkıştırarak CD/DVD, USB, harici yada dahili hardisk üzerinde koruyabilirsiniz.
-McAfee® Image Analysis potansiyel tehlikeli resim dosyalarına karşı ailenizi korumak için ileri içerik koruması sunar
-McAfee® SystemGuards bazı özel davranışlara karşı bilgisayarınızı sürekli izleyerek virus, spyware ve internet korsanlarının (hacker) aktivitelerine karşı sinyal verir, önlem alır.

-Windows işletim sistemleri için McAfee® X-Ray özelliği ile Windows içerisinde anti-virus programlarından gizlenebilecek rootkit’ler zararlı uygulamaları belirler ve yokeder.
-McAfee SiteAdvisor özelliği ile bağlandığınız web sayfasının tehlikeleri hakkında sizi uyarır. -Arama motorlarının sonuçlarını sınıflandırır ve derecelendirir.
-Geliştirilmiş McAfee SecurityCenter yönetim ve izleme aracı ile tüm bilgilere kolayca ulaşır ve yönetirsiniz.
-Bilgisayar sağlığı ve performans kontrol aracı sağlar.
-McAfee® Network Manager bilgisayarınızı ve ağınızı izleyerek güvenlik zayıflıklarını belirler.
-McAfee® Shredder özelliği ile bilgisayarınızdan kaldırmak istediğiniz gizli dosyaların tüm paraçıkları ve yan uzantılarıyla tam olarak kaldırmanızı sağlar.

Diğer Özellikler

İnternette olduğunuzda otomatik olarak sizin PC’nizi, e-mailinizi, ekli dosyalarınızı, download’larınızı ve network’ünüzü virüslerden, kitle- e-mailleme solucanlarından ve arka kapı Trojanlarından korur. Hızlı anti-virüs güncellemeleri, korumanızın güncel kalmasını sağlar. Büyük dosyaları daha verimli bir şekilde tarama özelliği sunar.

Casus yazılımların Tespiti ve ortadan KaldırılmasıŞifrelerinizi çalabilecek (***-loggers), bağlantınızı korsan olarak kullanabilen (web dialer’lar) veya sizin internetinizde sörf yapabilen potansiyel

kötü amaçlı programları yakalar ve siler.

McAfee Personal Firewall Plus Hacker’ları engellemenizi sağlar. Hırsızlardan ve sisteminize girenlerden (genellikle spam yollamak için) gelen ve dial- up, DSL veya kablo bağlantılarında sizin özel yaşam/gizlilik hakkınızı tehdit eden kötü amaçlı ve kötü içerikli kodları tanımlamanıza yardım eder. İzinsiz giriş tespiti ve hızlı kurulum asistanı özelliği var.

McAfee SpamKiller Otomatik olarak kredi kartı hırsızlığı içeriği olanlar dahil olmak üzere junk e-mailleri, virüs oyunlarını ve inbox’ınızı kirleten yabancı dil spam’lerini tanır ve durdurulmasına yardım eder. Düzenli anti-spam filtresi güncellemesi, spam’cilere karşı en son koruma versiyonunu sağlar. Yeni üründe güçlendirilmiş spam tespiti özelliği olan “Personal Filter Editor ve Whitelisting Teknolojisi” vardır.

Çocukları İnternetin zararlarından korumak için “Ebeveyn Kontrolü Modülü”Yaşa özel ebeveyn kontrolleri, kullanımı kolay filtreleme seçenekleri sayesinde, (örneğin websiteleri, haber grupları, vs.) online avcılar, uygunsuz chat gibi rahatsız edici içeriklerden aile üyelerinin/çocukların korunmasını sağlar

McAfee Kimlik TespitiKişisel bilgilerin ve finansal bilgilerin (örneğin isim, telefon, kredi kartı, banka hesap numaraları, vs.) İnternet üzerinde sizin izniniz olmadan kazayla başkasına geçmesini engellemenize yardım eder.

Pop-Up Bloklaması Hem sizin internette gezinmenizi yavaşlatan, hem de sizin reklamlara bakma konusundaki alışkanlıklarınızı izleyen kızdırıcı web reklamlarının elemine edilmesini sağlar.



***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area