Ads Area

Lenovo 12 modelin F klavyeli versiyonlarını satışa sunuyor.

F klavye, dünyada çok yaygın olmasa da en hızlı yazılabilen klavye olarak kabul ediliyor. Türkiye’de ise özellikle kamu kuruluşları, KOBİ’ler, basın, hukuk, tıp ve daha birçok sektörde F klavye kullanımı görece daha yaygın.

Bunları göz önünde bulunduran Lenovo, tam 12 ürün modelini Q’nun yanı sıra F klavyeli olarak da konfigüre edip satışa sunacak. F klavye, ThinkPad dizüstü ailesinin performans modelleri T ve W serileri olmak üzere geniş bir ürün gamında kullanılabiliyor.

Lenovo’nun uzun zamandır üzerinde çalıştığını duyurduğu F klavyeli modeller şunlar: ThinkPad R500, T400, T410, T410s, T500, T510, W500, W510, W700, W700ds, W701, W701ds.

Bu arada Technology Business Research Raporu’nun (TBR) sonuçlarına göre, dizüstü bilgisayarlarda tüketici memnuniyetinde Lenovo yine birinci oldu. 2009 yılı son çeyreğini kapsayan araştırmada “Kurumsal Bilişim Teknolojisi Satın Alma Davranış Biçimleri ve Tüketici Memnuniyeti Çalışması” alanında Lenovo + 5 puan ile en yüksek dereceyi elde eden şirket oldu. ntv

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area