Ads Area

Wordpress geliştiricileri kod adı Carmen olan yeni Wordpress sürümünü gün ışığına çıkardı.

2.9 sürümüne sahip olan Wordpress, genel performans düzeltmelerinin yanı sıra Undo (Geri alma fonksiyonu) ve dahili resim editörü ile göze çarpıyor. Wordpress 2.9 aynı zamanda eklentilerin (Plug-in) kolay yönetilmesi ve Videoların rahatça entegre edilmesi gibi kolaylıklar da sunuyor.

Yazdığınız Blog sayfanın yanlışlıkla silinmesi artık dert değil. Undo fonksiyonu tek tuş ile sayfanızı geri getiriyor. Wordpress bu eklenti sayesinde, sayfayı silerken kişileri sinir eden güvenlik sorularından da ( Bu sayfayı silmek istiyor musunuz?) kurtarıyor.

Yeni sürümde yer alan resim editörü, kesme, döndürme, aynalama efekti ve boyut ayarlama gibi özellikler destekliyor. Buna ek olarak YouTube, Flickr, Hulu, Google Video veya Photobucket'da yer alan videoları dahil etmek için sadece URL'yi girmeniz yeterli.

Wordpress 2.9 aynı aynda 10 farklı eklentiyi yükseltebiliyor. Eskiden her bir eklentiyi tek tek çalıştırmak gerekiyordu. Bu da zaman alıyordu. Yeni sürüm eklentileri toplu halde çalıştırmakla kalmıyor, eklentinin yeni sürüm ile uyumlu olup olmadığını da test ediyor.

Wordpress 2.9'u indirmek için tıklayınız.

Daha fazla detay için shifdelete.net

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area