Ads Area

Avira Premium Security Suite and keys

Bilgisayarınız için gelişmiş tam koruma
Yeni Version 2009 AV9 ile tam koruma.

Avira AntiVir Premium sizi virüsler, solucanlar, Truva atları, rootkitler, phishing saldırıları, adware, spyware, botlar ve tehlikeli indirme dosyaları gibi tehditlere karşı güvenle korur.

Güvenlik duvarı ile tam koruma sağlar.

En iyi tespit ve her gün birden fazla güncelleme ile en iyi güvenlik.

Yeni version ile daha güçlü. Yeni üründe WebGuard daha da güçlendirldi. Virüslü dosya tespit edildiğinde daha basit şeklide virüslü dosyaları temizleyebiliyorsunuz. Dizüstü bilgisayarlar için daha da optimize edilerek performans artışı sağlandı.

Ayrıca web content filter ozelligi / ebevyn özelliği sayesinde sevdiklerinizin olumsuz sitelere girmesini engelleyebilirsiniz. İnternette sörf yapıyor musunuz? Online alışveriş yapıyor musunuz? E-mail ile haberleşiyor musunuz? PC üzerinde banka işlemleri yapıyor musunuz? Avira Security Suite ödüllü virüs korumasına ek olarak, ekstra firewall, antispam ve yedekleme fonksiyonu ile sizi güvenle korur.



***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area