Ads Area

Türk Telekom, 8 Mbps bağlantı hızına kadar tek fiyatlı tarife uygulamasını duyurdu

Toptan olarak tüm İnternet Servis Sağlayıcılarının kullanımına sunulan yeni internet tarifeleri ile Türkiye’deki tüm İnternet Servis Sağlayıcılar (İSS) müşterilerine daha yüksek hızda, uygun fiyatlı ADSL hizmeti sunabilecek.

İnterneti daha geniş kitlelere, daha yüksek hız ve daha yüksek erişim olanağı ile sunmayı hedefleyen Türk Telekom, bu yeni internet hizmetinde 8 Mbps’ye kadar olan tüm internet tarifelerini tek bir fiyatta topluyor. Bu tarifeler 4 GB, 6 GB ve sınırsız seçenekleriyle pazara sunuluyor.

Türk Telekom bu tarifeyi toptan olarak pazara sunuyor. Müşterilere yansıyacak fiyatları ise İSS’lerin kendilerinin belirlemesi gerekiyor.

Türk Telekom’un teknolojik altyapısına ilişkin bilgiler veren Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, sadece 2008 yılında sabit, mobil ve genişbant altyapısına konsolide olarak 1,8 milyar TL yatırım yapıldığını, 2009 yılında ise 1,8-2 milyar TL yatırım yapılmasının hedeflendiğini söyledi. Dinçer, sözlerine şöyle devam etti:

“Türk Telekom olarak Türkiye’ye karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Bu doğrultuda sadece Türk Telekom müşterilerine değil tüm Türkiye’ye katma değerli hizmetler sunmak ve müşterilerimize çağın en ileri iletişim hizmetlerini verebilmek için teknolojik altyapımızı sürekli geliştiriyor, yatırımlarımıza devam ediyoruz. Daha fazla kişinin daha hızlı internet bağlantısına daha düşük ücretle erişebilmesi hedefiyle yatırımlarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

Son kullanıcılara yansıyacak tarifeler şu şekilde:

* Bu tarifede "Sınırsız" kavramı, 15GB ile sınırlı. Türk Telekom'un "Adil Kullanım Sınırı" adını verdiği bu kotanın aşılması durumunda, bağlantı hızı bir sonraki aya kadar 8 Mbps'dan 512 Kbps'a indiriliyor (16'da biri). ntv

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area